Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het lijkt erop dat we straks een Taco Bell in Amersfoort krijgen

Door Melt Pels 13 augustus 2020

Wat ooit begon als kleine tacokraam, groeide uit tot ruim zesduizend restaurants wereldwijd. Toch is Taco Bell niet bekend bij het grote Nederlandse publiek, omdat we ‘maar’ drie restaurants in Nederland hebben. Maar daar komt waarschijnlijk verandering in. Het lijkt erop dat Taco Bell ook een vestiging in Amersfoort opent.

Een oplettende lezer vertelde ons dat er op de website van het tacorestaurant een vacature staat voor een filiaalmanager in Amersfoort. Wat verder opvalt, is dat er op Google Maps een locatie bekend is gemaakt. Dit wijst erop dat er een Taco Bell opent op de Varkensmarkt.

Wat is Taco Bell

Taco Bell is een fastfoodketen uit Amerika. Op het menu vind je, niet heel verrassend, taco’s in allerlei soorten en maten. Verder kun je hier nacho’s, frietjes, quesadillas, burrito’s en wraps bestellen. Loopt het water je al in de mond?

Love at first sight…or bite? 🥰 #TacoBellNL #ChalupaSupreme #CrunchyTaco

Posted by Taco Bell NL on Tuesday, 11 August 2020

Zeeman

Het pand waar we binnenkort dus taco’s af kunnen halen, is het oude pand van de Zeeman. Sinds de Zeeman is verhuisd naar de Langestraat heeft het oude pand vrijwel constant leeg gestaan.

Foto: Google Maps

Geen reactie

Taco Bell is niet bereikbaar voor commentaar. Daardoor is nog niet duidelijk wanneer de nieuwe Taco Bell wordt geopend. Uiteraard laten we het je weten zodra we meer informatie hebben.

  • Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.

adv.