Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gavi Fashion Boutique is de nieuwste boetiek van Vathorst

Door Charella Hulsbosch 28 maart 2018

Goed nieuws voor iedereen die van leuke boetiekjes houdt. In Vathorst strijkt Gavi Fashion Boutique neer, direct naast de Lidl en schuin tegenover de Pizza Hut. Het mooiste van alles: vrijdag 30 maart gaat de winkel al open!

Charleen Koelink werkt al vanaf haar vijftiende in kledingzaken. Met een mbo-diploma op zak en op de helft van een hbo Bedrijfskunde, is het nu tijd om naast haar studie voor zichzelf te beginnen. “Mensen van top tot teen stijlen vind ik echt geweldig”, vertelt ze enthousiast.

‘Trends volgen is helemaal mijn ding’

Charleen steekt straks jong en oud in het nieuw. “Het inkopen en de trends volgen is helemaal mijn ding”, legt ze uit. Voor jonge meiden heeft ze merken als Nikkie en Pieces en voor de wat oudere vrouwen onder andere Transfer en Elvira. Ook vind je er (woon)accessoires en komende winter zelfs schoenen.

Gezelligheid

Het wordt een boetiek waar je binnenkomt en het altijd gezellig is. Een kopje koffie, thee en zelfs hapjes. “Ik merkte dat mensen graag persoonlijke aandacht willen, dus dat ga ik hier ook doen. Maar ik ben niet de verkoopster die zegt dat iets leuk staat, als het je totaal niet staat.”

‘Dit is een droom die uitkomt’

Vrijdag 30 maart om 10.00 uur gaat Gavi Fashion voor het eerst open. Voor de eerste vijfentwintig klanten is er een goodiebag en iedereen krijgt vijftien procent korting op de hele collectie. En vergeet de hapjes en drankjes niet. Charleen kan in ieder geval niet wachten: “Al vanaf mijn vijftiende roep ik dat ik ooit een eigen kledingzaak ga beginnen. Dat het nu echt gaat beginnen is heel spannend, maar wel heel leuk. Dit is een droom die uitkomt.”


Meer over Gavi Fashion Boutique ontdekken?

Gavi Fashion Boutique kledingwinkels

Gesloten13:00 - 17:30

Ursulapolder 43, Amersfoort

Bekijk meer:kledingwinkels

Meer weten over de nieuwe winkels in Vathorst? Wij hebben een overzicht voor je: 

Pizza Hut winkelcentrum Vathorst

Coming soon in Vathorst: gezonde maaltijden en een Pizza Hut

Nu de grote Lidl open is, duurt het niet lang meer voor de andere winkels in het nieuwste deel van w...
  • Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.

adv.