Fiji Amersfoort krijgt een nieuw concept én een nieuwe naam

Aangeboden door HOF1516. 2 augustus 2019

Dé zaak op de hoek van de Hof kennen we allemaal onder de naam Fiji, maar daar gaat binnenkort verandering in komen. De drie managers Marije Bloemink, Stephanie de Wit en Assia de Jong  hebben grootse plannen met de zaak.

“Afgelopen januari is het hele interieur van Fiji al veranderd, maar wij gaan er nog meer sfeer inbrengen”, vertelt Stephanie. “We willen echt een huiskamergevoel creëren. Mensen kunnen hier straks genieten van een lekker kopje koffie, een goede lunch en gezellig borrelen met een bijzondere borrelplank. Ook mensen die willen werken of studeren kunnen met hun laptop een fijn plekje uitzoeken.”

Een andere naam

De kleuren die terug gaan komen in het interieur van de nieuwe Fiji zijn zacht roze, goud en groen. “Het krijgt een beetje een beach/nature uitstraling en die gaan we ook doorvoeren op het terras”, zegt Assia. “En de naam, die komt niet meer terug.” Wat het dan wel wordt? Dat wordt pas onthuld tijdens de grote opening begin september. Wel hebben ze een kleine hint voor je: het is makkelijker dan je denkt…

Een borrelplank, maar dan anders

Ook de kaart wordt helemaal vernieuwd. “Iedereen kent natuurlijk onze tosti’s, maar die je zie niet meer terug. Onze nieuwe kaart bestaat straks uit lekkere broodjes, salades, goede cocktails en kleine gerechten voor kinderen. Onze uitblinker wordt de borrelplank, maar dan niet zo standaard. Wat dat precies wordt, dat houden we nog even voor onszelf”, zegt Stephanie.

Business

Op de maandag, dinsdag en woensdag is de nieuwe Fiji alleen open voor zakelijke klanten. “Op de eerste etage gaan we verschillende vergaderruimtes maken die je vanaf twee blokuren kunt boeken, geheel verzorgd natuurlijk”, vertelt Assia. “Wil je een feestje geven, bruiloft vieren of receptie organiseren? Ook dat kan. Wil je het uitbreiden met een buffet/etentje? Dan werken wij samen met Grand Café De Kromme.””

Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is iedereen welkom voor een goede lunch of lekkere borrel. En natuurlijk kun je op vrijdag en zaterdag nog gewoon dansen tot in de late uurtjes. “Voor nu gaan we gewoon door met de vrijdag- en zaterdagnachten, maar uiteindelijk zal de focus wel meer komen te liggen op het borrelen. Uiteraard staat er gewoon nog een dj en is de dansvloer open voor iedereen die een dansje wil wagen, maar de muziek wordt iets meer ‘oude hitjes in een nieuw jasje’ zeg maar”, vertelt Stephanie.

Kom werken!

Lijkt het je leuk om in de nieuwe zaak te komen werken? Ze zijn nog op zoek naar personeel! Heb jij belangstelling mail dan even naar [email protected] of loop even langs.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door HOF1516.. Meer over HOF1516. ontdekken?

HOF1516. cafés

Geopend10:00 - 02:00

Hof 15-16, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Lees ook:

Nieuwe mensen leren kennen in Amersfoort? Zo doe je dat!

Of je nu een kersverse student bent en nog maar net je Amersfoortse studentenkamer hebt betrokken of...

Festivalliefhebbers opgelet: Kannen en Kruiken komt er weer aan!

Biertje, wijntje, hapje, muziekje... Check! Wij hebben wel weer zin in een festivalletje. En dat kom...
MBO Amersfoort

Op de plek van het MBO Amersfoort in Randenbroek komen zestig huizen

Op de plek van de leegstaande mbo-school aan de Matthijs Vermeulenstraat worden zestig woningen gebo...
  • Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.

adv.