Even voorstellen: Xenos wordt nog dit jaar Casa

Door Charella Hulsbosch 13 maart 2018

Je leest het goed. Over een tijdje gaan we afscheid nemen van onze geliefde Xenos aan het Eemplein. Vandaag maakte eigenaar Blokker Holding bekend dat honderdtien vestigingen van Xenos Casa worden, waaronder een vestiging in Amersfoort.

Goed nieuws voor iedereen die gehecht is aan de Xenos in de Langestraat, zoals het er nu naar uit ziet verandert daar niets. Maar de vestiging op het Eemplein maakt zich wel op voor een verbouwing.

Wat is Casa?

Leuk zo’n andere naam, maar wat gaat er precies veranderen? Wij zochten het voor je uit. Op de website van Casa vinden we dat we er terecht kunnen voor ‘betaalbare feelgoodproducten in de categorie decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubelen voor in en rond het huis’. Ligt niet ver van het assortiment van Xenos af, als je het ons vraagt. Casa heeft trouwens al vijfhonderd winkels in acht Europese landen, dus echt nieuw nieuw is het niet.

Vaarwel

Er worden dit jaar vijftig vestigingen omgebouwd, de Xenos op het Eemplein is één van die vijftig filialen.

Xenos Eemplein woonwinkels

nu gesloten09:00 - 18:00

Eemplein 14 , Amersfoort

Bekijk meer:woonwinkels

Dit is trouwens niet het enige dat er gaat veranderen de komende tijd, wist je al dat de Jamin terugkomt naar Amersfoort?:

Jamin

Snoepkonten opgelet: Jamin opent een winkel in Amersfoort

Dropjesfanaten en chocoladelovers verzamelen: Amersfoort krijgt er een snoepwinkel bij. De Jamin ope...
  • Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.