Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je: ‘Trouwjurken passen voor de lol’ komt naar Amersfoort

Door Annemarie Degens 8 februari 2020

Lang, kort, met kant, met glitter, met een sleep… Trouwjurken heb je in alle soorten en maten. Heb jij er altijd al van gedroomd je eens in een van zulke exemplaren te hijsen, maar is het er om de een of andere reden nog niet van gekomen? Dan hebben we goed nieuws: het bedrijf ‘Trouwjurken passen voor de lol’ verhuist eind deze maand naar Amersfoort.

Het nu nog in Bussum gevestigde ‘Trouwjurken passen voor de lol’ verkast 27 februari naar de Kosmonaut op bedrijventerrein Calveen, en dan is het jurken passen geblazen.

Jurken en accessoires

Als uitje kun je bij ‘Trouwjurken passen voor de lol’ onbeperkt jurken passen. Er hangen ongeveer 350 nieuwe jurken van modern tot hilarisch. Alle maten zijn aanwezig, van maat 34 t/m 56, alle kleuren en een grote diversiteit aan modellen. Maar dat niet alleen, er zijn ook heel veel accessoires aanwezig: hoeden, diademen, kroontjes, sluiers, handschoenen, bloemen, tekstborden, maskers… En ook voor de heren zijn er items om te passen!

Interesse in het plannen van een dagje ‘Trouwjurken passen voor de lol’? Via de website van het bedrijf vind je meer informatie en kun je ook meteen een datum prikken voor jouw uitje.

Meer over trouwen in Amersfoort…

bruidstaart amersfoort

5 x hier koop je je bruidstaart in Amersfoort

Ga jij binnenkort het jawoord geven aan je lief? Voor je bruiloft heb je niet alleen een jurk en tro...

Trouwplannen? De perfecte locatie in Amersfoort vind je met de Open Toptrouwlocatie Route

Ja, ik wil! 9 x dit zijn de mooiste trouwlocaties van Amersfoort

In Amersfoort trouwen bovengemiddeld veel koppels van hetzelfde geslacht met elkaar

Dit moet je weten als je gaat trouwen in Amersfoort

Cora Vonk is BABS: ‘Ik heb ook wel eens een dikke traan langs mijn bril lopen’

  • Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.

adv.