fbpx

Winny Bos opent een pop-up store in Emiclaer met ‘supergezonde energisers’

Door Roeliene Bos 8 augustus 2017

De supergezonde energisers die Winny gaat verkopen, bestaan uit noten en vruchten en verder niets. “Ik eet ze bij de thee of koffie, maar mensen gebruiken ze eigenlijk op ieder moment van de dag.” Op 2 september opent haar pop-up store in winkelcentrum Emiclaer.

De winkel moet een gezellige plek worden, waar je ook koffie, thee of een biologisch sapje kunt drinken. Het interieur komt voor een groot deel van de kringloopwinkel, wat het een vintage tintje geeft. “En op verschillende avonden in de week zijn er workshops over uiteenlopende thema’s, dus het wordt een levendige plek.”

Bolletjes met cacao

De repen – die ze ook al in haar webshop verkoopt – bestaan alleen uit noten en vruchten. Nieuw in het assortiment zijn de bolletjes met cacao. “Eigenlijk hebben ze dezelfde samenstelling als de repen, maar dan met cacao er doorheen. Mensen zijn verrast door de smaak als ze het proeven.”

De pop-up store blijft tot 31 oktober staan op Emiclaer. “Mensen zijn blij dat er eindelijk iets gebeurt in het winkelcentrum.”

Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.


Je ontvangt alleen een mailtje als wij een nieuw artikel in de categorie "Nieuw in Amersfoort" publiceren. Je kunt je uiteraard eenvoudig weer afmelden indien gewenst.

Winnys Soulfood speciaalzaken

nu openHele dag

Bekijk meer:speciaalzaken

 

Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie