Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jumbo Neptunusplein in Amersfoort gaat toch dicht

Door Juliette Schmitt 11 februari 2020

Helaas, de Jumbo aan het Neptunusplein sluit op 22 maart 2020 officieel haar deuren. Medewerkers van het filiaal hebben de vervelende boodschap gisteren (10 februari 2020) te horen gekregen. De medewerkers van dit filiaal worden herplaatst over verschillende Jumbo winkels in Amersfoort. 

De geruchten over een mogelijke sluiting van de winkel aan het Neptunusplein zoemden al rond sinds de komst van de gloednieuwe Aldi aan hetzelfde plein. Dat gebeurde twee jaar geleden. Het niet al te grote Amersfoortse winkelcentrum telde vanaf dat moment drie supermarkten. Buurtbewoners kregen te horen dat de Jumbo daardoor mogelijk ging sluiten.

Het hoofdkantoor van de Jumbo wilde destijds geen uitspraken doen over een mogelijke stopzetting van de huur in gebouw Het Boegbeeld. In september van datzelfde jaar liet het hoofdkantoor weten dat een sluiting van de Jumbo van de baan was.

Twee jaar later

Nu zijn we twee jaar verder en bereikt ons het nieuws dat de Jumbo alsnog haar deuren gaat sluiten. Een woordvoerder van het Jumbo hoofdkantoor in Veghel liet gisteren aan het AD weten dat zij er helaas niet met de verhuurder van het pand uit konden komen. De medewerkers zijn gisteren geïnformeerd over de sluiting. Bij de herplaatsing van het Jumbo personeel zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de persoonlijke wensen van de medewerkers en met de woon-werkafstand voor het personeel.


Meer over Jumbo Neptunusplein ontdekken?

Jumbo Neptunusplein supermarkten

Gesloten10:00 - 18:00

Neptunusplein 66A , Amersfoort

Bekijk meer:supermarkten

Lees meer: 

Familiebedrijf Engelen Schoenen in Amersfoort is failliet

Engelen Schoenen is een echt Nederlands familiebedrijf, waarvan de oorsprong in Zutphen ligt. Het be...

Jammer! Het A1-Plaza sluit na 14 jaar definitief haar deuren: dit komt er voor in de plaats

Breaking! Deze kledingwinkel komt in de leegstaande panden in de Sint Jorisstraat

Meer over

Nieuws

adv.