Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera! 2 awards voor Amersfoortse ijsbar Josy’s

Door Juliette Schmitt 4 februari 2020

Josy’s Ice Cream Bar mag zich ijssalon van het jaar van de provincie Utrecht noemen! De Amersfoortse ijsbar, die is gelegen aan de Schimmelpennickstraat 58a, kreeg de award uitgereikt vanuit de Nederlandse Horeca Prijzen. Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij verschillende horecazaken door zowel een publieksjury als door een vakjury worden beoordeeld.

Van 14 oktober tot en met 25 november kon een publieksjury verschillende ijssalons in de provincie Utrecht beoordelen. Verschillende ijsliefhebbers gaven punten voor de prijs, de kwaliteit en de klantvriendelijkheid van de ijssalons.

Gouden award

Naast de titel van ijssalon van het jaar van de provincie Utrecht, sleepte de Amersfoortse eigenaresse van Josy’s ook de Gold Award binnen. De ijsliefhebbers die Josy’s Ice Cream Bar hebben beoordeeld, deden dit namelijk met een gemiddeld cijfer van 9,58. Het exacte aantal stemmen en de prachtige gemiddelde eindscore, werden tijdens de awarduitreiking bekend gemaakt. De organisatie benadrukte nog even dat een dergelijk hoog eindcijfer een bijzondere prestatie is, omdat dit volgens hen bijna nooit voorkomt.

Eerder prijzen

Josy’s Ice Cream Bar werd in 2017 opgericht door Jose Heidinga, Ambachtelijk IJsbereider van beroep. Vorig jaar viel de ijssalon van Jose ook al op. Toen kwam ze met Josy’s Ice Cream Bar in de top 20 van de 24Kitchen verkiezing uit.


Meer over Josy’s Ice Cream Bar ontdekken?

Josy’s Ice Cream Bar ijssalons

Vandaag gesloten

Schimmelpenninckstraat 55B, Amersfoort

Bekijk meer:ijssalons

Lees meer: 

Josy's Ice Cream Bar

Jose van Josy’s Ice Cream Bar: ‘Ik sla wel eens door in de presentatie’

Hoe kunnen we het ijsseizoen beter aftrappen dan met een kijkje in de keuken van een van de nieuwste...

Hoppa: Amersfoortse ijssalon Josy’s Ice Cream Bar in top 20 van 24Kitchen

adv.