Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: dit is de nieuwe commercieel redacteur van indebuurt Amersfoort

Door Juliette Schmitt 6 november 2019

Hi, Juliette hier, de nieuwe commercieel redacteur van indebuurt Amersfoort. Wie is er nou niet verliefd op deze gezellige stad? Ik in ieder geval wel! En daarom ben ik ontzettend trots dat ik deel uit mag maken van het indebuurt team in Amersfoort.

Wat is er zo leuk aan Amersfoort?

Iedereen die wel eens in het centrum van Amersfoort komt kan het beamen: Amersfoort is een stad met de gezelligheid van een klein dorp. Je kunt geen festival afstruinen zonder een bekende tegen te komen. Sterker nog, vaak blijf je tot in de kleine uurtjes, om oude herinneringen op te halen met bekenden van vroeger. Samen met mijn man, kat en hond woon ik in het Soesterkwartier, toch wel één van de leukste wijken van Amersfoort.

De ideale plek

As je wilt zoek je de gezelligheid op in een van de vele horecagelegenheden in en rondom het centrum van Amersfoort, maar ook tot rust komen kan prima in de nabije omgeving van de stad. Je bent vanuit de stad namelijk snel in het dorpse buitengebied. In dat buitengebied ben ik vaak te vinden, want daar staat mijn paard Tobias.

Tekst loopt door onder de foto.

Waarom indebuurt?

Ik hou van verhalen in allerlei soorten en maten. Om prachtige verhalen te mogen schrijven over mijn eigen stad is een droom die uitkomt! Ik kijk er enorm naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en jullie op de hoogte te houden van alle nieuwtjes en tips uit Amersfoort. Bij indebuurt krijg ik naast het delen van de leukste weetjes over de stad, de kans om Amersfoortse ondernemers in het zonnetje te zetten. Dus heb je een leuk, spannend, boeiend of ontroerend verhaal? Of ben jij dé ondernemer die ik moet interviewen? Wil je dit graag met je stadgenoten delen? Stuur mij gerust een berichtje via [email protected]

Schrijf je liever zelf leuke weetjes en tips?

Dat komt goed uit, want ik ben nog op zoek naar een nieuwe collega!

Iets voor jou? bekijk de vacature hier:

Community Manager indebuurt Amersfoort

Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een creatieve, ondernemende, online-savvy Community Manage...

 

 

 

 Meer over indebuurt Amersfoort ontdekken?

indebuurt Amersfoort

vrijetijd en uitgaan

Zuidsingel 70, Amersfoort

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.