Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit komt er in het pand waar voorheen Popocatepetl in Amersfoort zat

Door Juliette Schmitt 21 januari 2020

Zwarte schermen en bouwbussen versperren het zicht op de Lieve Vrouwestraat 4-10. Al een tijdje zijn de verbouwingen in dit pand aan de gang. Tot 1 september afgelopen jaar vond je hier Mexicaans restaurant Popocatepetl, maar wat komt er nu? Wij zochten voor je uit welke zaak vanaf begin maart de deuren gaat openen in één van de oudste panden van Amersfoort.

Aan de Lieve Vrouwestraat 4-10 komt een gloednieuw restaurant! De verbouwing is volgens een medewerkster van Bistro ’t Kannetje in volle gang. Binnenkort komt er een doorgang tussen restaurant De Vier Broers en de nieuwe eetgelegenheid, waarvan we te horen kregen dat het ‘Papa’ gaat heten. Er moet flink doorgewerkt worden, want begin maart willen de eigenaren van ’t Kannetje op deze plek hun nieuwe zaak openen.

Loungebar met plaats voor groepen

Over de inrichting en het interieur mogen de medewerkers van ’t Kannetje nog geen uitspraken doen. Wel laten zij los dat er een gigantische bar in het pand komt, dat er straks ruimte is voor grote groepen en dat de kaart vol staat met finger food en tapas.

Nog even geduld tot de opening, dus… Uiteraard houden we je op de hoogte van de verbouwing en de toekomstige opening!

Lees meer: 

Breaking! Deze kledingwinkel komt in de leegstaande panden in de Sint Jorisstraat

Een tijdje terug lieten we al weten dat er iets gaande was in de Sint Jorisstraat. Volgens officiële...

De dames van MARÈLL Makelaars doen het net even anders

Yes! Dikke Dirck 2.0 eindelijk open!

  • Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.

adv.