Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Superchill: met de bus van Syntus Utrecht reis je voordelig overal naartoe

Aangeboden door Syntus Utrecht 17 mei 2019

Shoppen in de stad, naar de leukste dierentuin van Nederland of lekker uit eten bij je favoriete restaurant. Je bent er snel met de bus. In en rond Amersfoort biedt Syntus een uitgebreid netwerk van buslijnen. Bovendien zijn er verschillende aanbiedingen waar je als reiziger slim gebruik van kunt maken.

Vooral als je nog nooit met de bus gereisd hebt, zijn de speciale tickets de ideale manier om te ontdekken of het iets voor je is. Want geef toe, als het heel hard regent buiten is zo’n bus toch wel erg lekker. En met al die verschillende buslijnen kun je naar bijna alle uithoeken van Amersfoort. Daarbovenop rijden ze lekker frequent, dus je bent binnen no-time op je eindbestemming. Zo houd jij tijd over voor andere dingen.

Vaker met de bus

Zeker als je vaker met de bus wil reizen is het slim de speciale tickets van Syntus te bekijken. Zo reis je 24 uur lang voor maar € 5,40 met alle buslijnen van Syntus Utrecht in de gemeente Amersfoort, buurtbussen en nachtlijnen uitgezonderd. Of misschien wil je wel met je vrienden op stap. Dan kun je gebruiken maken van een groepsticket. Dat kaartje kost je per rit (zonder overstap) ook € 5,40 en brengt maar liefst vijf personen van a naar b, mits ze dat tussen maandag en vrijdag na 09.00 doen. In het weekend is het kaartje de hele dag geldig. Deze kaartjes pin je gewoon bij de buschauffeur of koop je van tevoren in de Keolis/Syntus app.

Op pad

Ben je er klaar voor om op pad te gaan? Kijk dan even op de website van Syntus Utrecht. Daar vind je alle speciale tickets op een rij en lees je welke voordelen ze bieden. Ook lees je er wat de precieze voorwaarden zijn.

Fijne rit gewenst!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Syntus Utrecht. Meer over Syntus Utrecht ontdekken?

Syntus Utrecht auto en mobiliteit

Bekijk meer:auto en mobiliteit

adv.