Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Breaking! Deze winkel komt in het oude pand van de Hudson’s Bay in Amersfoort

Door Juliette Schmitt 26 mei 2020

Met het vertrek van Hudson’s Bay werd de winkelleegstand in Amersfoort in een klap nog een stuk zichtbaarder. Het pand aan de Utrechtsestraat 27 werd door winkelketen V&D in 1934 gebouwd. In het Amersfoortse monument is het sinds de definitieve sluiting van de Hudsons’s Bay akelig stil geweest. Tot wij er vandaag – dankzij een gouden tip – achterkwamen welke winkel op korte termijn haar deuren in het voormalige Hudson’s Bay-pand gaat openen!

Het is De Koopman, een kledingwinkel die eigendom is van The Sting Companies, en op dit moment actief op zoek is naar personeel voor het grootste, leegstaande pand in het Amersfoortse stadscentrum. Op de personeelswervingssite van moederbedrijf The Sting wordt vermeld dat de winkel op zeer korte termijn de deuren aan de Utrechtsestraat opent. Met als doel een modewarenhuis te creëren dat actuele mode aanbiedt tegen lage prijzen. Een ander concept dus, dan we gewend waren van het luxe Hudson’s Bay.

Werken in het nieuwe warenhuis

Een nieuwe winkel betekent ook nieuwe werkgelegenheid. Ben jij nog op zoek naar een (bij)baan? Voor het filiaal in Amersfoort is De Koopman op zoek naar een Deputy Manager en naar verkoopmedewerkers.

Het marketing team van De Koopman was vandaag niet in de gelegenheid om een reactie te geven. Uiteraard houden we je op de hoogte over de datum waarop er weer officieel licht brandt in het monument aan de Utrechtsestraat.

Verder lezen:

Niels Bruinsma (26): ‘Op school was ik al bezig met het repareren van koptelefoons’

Hij zat nog op school toen hij in het schuurtje van zijn ouders de telefoons van vrienden en familie...

Alle Amersfoortse winkels mogen open op Eerste en Tweede Pinksterdag

Nieuwe service: je kunt bij deze opticien privé shoppen

Slim! Grand Café Halewijn doopt zich om tot tijdelijke kunst- en vintagewinkel

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.