Beers & Barrels komt misschien toch niet naar Amersfoort

Door Roeliene Bos 18 januari 2019

Het is je vast niet ontgaan dat het al een tijdje stil is in het oude pand van het Filmhuys op de Groenmarkt. In mei 2018 nam het Utrechtse restaurant Beers & Barrels de sleutel van het pand in ontvangst, met het idee in augustus of september te openen. Maar wat schetst onze verbazing? Het pand staat weer in de verkoop

“Gelegen op één van de mooiste horecapleinen in het centrum van Amersfoort is dit statige horecapand gelegen. Onlangs is het pand volledig casco getrokken waardoor er vrijwel gelijk met de opbouw begonnen kan worden”, valt er te lezen op de site van Klaassen Makelaardij.

Strategiewijziging

We belden even met Klaassen Makelaardij met de vraag hoe het zat en hoorden dat Beers & Barrels zijn begonnen met een strategiewijziging. Ze hebben simpelweg geen tijd om het pand aan de Groenmarkt nu opnieuw in te richten en hebben het opnieuw in de verkoop gezet. Het kan dus zo zijn dat er een andere ondernemer het pand overneemt en we geen Beers & Barrels meer krijgen in Amersfoort. Wordt er geen nieuwe koper gevonden, wordt het pand naar verwachting voor het winterseizoen alsnog omgebouwd tot Beers & Barrels.

’t Filmhuys wordt Beers & Barrels

De bevestiging dat 't Filmhuys verkocht is kregen we reeds van de eigenaren en na een belletje met d...

Meer over

Nieuws

adv.