112

Schietpartij 24 Oktoberplein: dreigingsniveau voor provincie Utrecht is verhoogd naar hoogste niveau

18 maart 2019

Meerdere personen hebben volgens ooggetuigen rond 10.45 uur het vuur geopend in een tram bij het 24 Oktoberplein in Utrecht. Er is een grote politiemacht op de been. De politie…

Even omfietsen: de Kamp was afgezet vanwege een mogelijk schietincident

3 januari 2019

Wie vanaf de Stier de Kamp op fietste, werd op 3 januari tegengehouden door een politielint en bijbehorende agenten. Er zitten namelijk twee verdachte gaten in de ruit van horecagelegenheid…

Waar kwam toch die brandlucht in Amersfoort vandaan?

27 september 2018

Als je vanmorgen de deur uit bent gestapt, kan het je haast niet zijn ontgaan: een penetrante brandgeur die boven Amersfoort hing. Waar die vandaan komt? Uit Molenaarsgraaf, een dorp…

Update: lichaam vermiste Amersfoortse gevonden (44)

8 augustus 2018

Het lichaam van de 44-jarige Marloes Idzerda uit Amersfoort is aan het eind woensdagochtend gevonden in Soest. De politie sluit een misdrijf uit.

Politie zoekt twee mannen na gewapende beroving

16 juli 2018

De politie is op zoek naar twee mannen na een beroving met wapen op het Karrespoor. De daders zijn gevlucht in de richting van winkelcentrum Emiclaer. 

Vermist 14-jarig meisje weer terecht

22 juni 2018

De politie was de afgelopen dagen in Amersfoort op zoek naar de 14-jarige Lavey Lisa ter Haar, maar inmiddels is ze terecht meldt het AD.

Stijging aantal auto-inbraken in Amersfoort

1 mei 2018

De politie waarschuwt vandaag op Facebook voor auto-inbraken. De afgelopen twee weken waren er 46 van dit soort inbraken in Amersfoort, een behoorlijke stijging volgens de politie. 

Video: dode vrouw aangetroffen in Soesterkwartier

12 maart 2018

Het Soesterkwartier werd vanochtend opgeschrikt door een hoop politiewagens. In een woning op de Noordewierweg is een dode vrouw aangetroffen.

Politie met helikopter op zoek naar vrouw met baby in bosgebied Nimmerdor

26 februari 2018

Hoorde jij ook een politieheli boven Amersfoort vanavond? Dat kan, want de politie was op zoek naar een vrouw en een baby in het bosgebied. De twintigjarige vrouw en de…

Video: dode gevonden bij brand in Nieuwland

25 januari 2018

Er is een overleden persoon gevonden in een flatgebouw aan de Lage Boog in de Amersfoortse wijk Nieuwland. Dat meldt de politie via Twitter.

Pagina 1 van 2

adv.