Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De missie van Lucie Schuijt: jou helemaal laten ontstressen

Aangeboden door Meer dan groen – Beauty & Lifestyle 27 maart 2019

Heb je ook wel eens het gevoel dat je gejaagd en gehaast de dag doorkomt? Of nog erger, dat bijna iedere dag zo aanvoelt? Dan hebben we een tip voor je. Lucie van Meer dan Groen – Beauty & Lifestyle heeft een hele speciale De-stressbehandeling samengesteld. “Na negentig minuten ben je helemaal zen”, belooft ze. 

Al zo’n anderhalf jaar geeft Lucie verschillende behandelingen in een prachtige hooiberg in Nieuwland. Ooit begon ze als schoonheidsspecialiste, maar dat bleek toch niet breed genoeg. “Ik wilde meer kunnen doen voor iemand. Ik ben toen begonnen met de opleiding energetische communicatie, wellness coaching en mindfulness massage.”

Ontspannen

Jou laten ontspannen, dat is het belangrijkst voor Lucie. Want als we haar mogen geloven, zijn we best een gestrest volkje. “Veel mensen ervaren stress, ook in hun lijf. We zitten ontzettend veel in ons hoofd en we zijn de verbinding met ons lichaam verloren. We mogen meer voelen in ons lichaam zodat we die balans kunnen herstellen en meer rust mogen ervaren.” Een van de middelen die ze dus inzet om jou te helpen die verbinding weer te maken, is een De-stressbehandeling. “Ik begin altijd met een gesprek, zodat ik kan achterhalen hoe ik iemand het beste kan helpen. Ik maak de huid schoon, geef de huid de voeding die hij nodig heeft, een hoofdhuid- en ontspanningsmassage en ik masseer met edelstenen. De stenen hebben een bepaald trillingsniveau die zorgen voor extra ontspanning. Hierdoor ontstaat meer rust in je hoofd en in je lijf.”

Burn-out

Vooral mensen die een burn-out hebben of tegen een burn-out aanzitten, kunnen zo’n behandeling extra goed gebruiken. “Ik heb het idee dat vrouwen hier eerder last van hebben, die verwachten ontzettend veel van zichzelf en zijn erg kritisch. Ze hebben zoveel gedachtes per dag. Met deze behandeling leer je meer loslaten, meer genieten van het leven en beter ontspannen” Je kunt kiezen voor een behandeling van zestig minuten ( € 72 ) of het paradepaardje: negentig minuten lang ontspannen, inclusief een voetbehandeling ( € 84, 50 ). “Ik zie het als een stukje zelfliefde. Je mag jezelf goed verzorgen en daar help ik je graag bij.”


Meer over Meer dan groen – Beauty & Lifestyle ontdekken?

Meer dan groen – Beauty & Lifestyle beauty en wellness

Gesloten09:00 - 18:00

Sneulseweg 4 (De Rode Leeuw 11a) , Amersfoort

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.