Feestje: Diggy Dex, Kraantje Pappie en meer naar Koningsnacht Eemplein

Door Annemarie Degens 5 april 2019

Koningsdag wordt natuurlijk een feestje, maar laten we Koningsnacht ook vooral niet vergeten. Tijdens deze pre-party voor Koningsdag wordt het Eemplein omgetoverd tot festivalterrein, want  speciaal voor de komst van de koning  hebben de Gemeente Amersfoort, FLUOR en FC Amersfoort de handen ineen geslagen om een episch, gratis toegankelijk Koningsnacht-festival te organiseren op het Eemplein. En eindelijk is de line-up bekendgemaakt!

Tijdens Koningsnacht Eemplein staan niemand minder dan onze eigen Diggy Dex, Kraantje Pappie, Joost, Three Little Clouds en DAISY op het podium. Extra leuk: er komt nog een surprise act bij. Wie dit precies gaat zijn, wordt later nog bekendgemaakt.

Programmeur Robin Bekkers van FLUOR, verantwoordelijk voor het programma van Koningsnacht Eemplein, vertelt: “Met dit Koninklijke programma denken we een brede, diverse maar vooral jonge doelgroep aan te spreken. Dit is vaak een wat minder gehoorde groep en hiermee hopen we hen, maar uiteraard ook de rest van Amersfoort, een onvergetelijke Koningsnacht te laten beleven.”

Koningsnacht op het Eemplein vindt vrijdag 26 april plaats tussen 19.00 en 23.30 uur. De precieze tijden worden nog bekendgemaakt. Hou voor meer informatie het Facebookevenement Koningsnacht 2019 | Eemplein Amersfoort in de gaten.

Meer Koningsdag in Amersfoort!

Koningsdag 2019 in Amersfoort: dit is de line-up

Zouden we de koning net zo goed kunnen laten dansen in Amersfoort als hij deed in Dordrecht tijdens ...

Geen zin in de koning? Dit is er nog meer te doen op Koningsdag in Amersfoort

De kleedjesmarkt in Amersfoort op Koningsdag 2019: dit zijn de regels

adv.