Met deze koningsdagkleding verwelkom je Willem en Máxima in stijl

Door Roeliene Bos 17 april 2019

Heb je nog geen idee hoe je koning Willem-Alexander en koningin Máxima moet verwelkomen als ze naar Amersfoort komen op zaterdag 27 april? De Amersfoortse webshop Bulbby maakte superleuke sweaters, t-shirts en nog veel meer leuke dingen die je zelf kunt customizen. 

Hoe het werkt? Op de website kies je wat voor item je graag wil: een bidon, petje, sweater, t-shirt, noem maar op. En dan begint de pret eigenlijk pas.

Customizen

Allereerst heb je de keuze uit een hele hoop verschillende prints met bijbehorende lettertypes die je op het item kunt laten drukken. Wil je een t-shirt met het koningsdaglogo subtiel in de hoek? Of ga je voor een mega-afdruk pontificaal in het midden? Kan allemaal. En om het nog leuker te maken, de tekst die erop staat kun je zelf invullen. ‘King for a day, Sam’ kan dus ook ‘indebuurt houdt van Willempie’ worden. Natuurlijk moet je wel zorgen dat het allemaal nog op het t-shirt past, maar dat spreekt voor zich. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt laten maken? Neem dan hier een kijkje.

Op tijd bestellen

Ze beloven je spulletjes op de tweede werkdag te verzenden, dus als je het nu doet, ben je sowieso op tijd. Een spoedlevering kan ook, maar waarom zou je het risico lopen?

Meer over Koningsdag 2019 in Amersfoort

Amersfoortse Koningsdag-producten

De Oranjekoorts is aangebroken: 8 x de leukste Amersfoortse Koningsdag-producten

Je ontkomt er echt niet meer aan in de stad: de Oranjekoorts. Overal hangen vlaggen en op meerdere p...

Feestje: Diggy Dex, Kraantje Pappie en meer naar Koningsnacht Eemplein

Jan Smit, Maan en meer artiesten op feestje Eemplein op Koningsdag

Party! Ook op de Hof is het feest tijdens Koningsdag

Nog één keer op een rij: dit kun je doen in Amersfoort tijdens Koningsdag 2019

adv.