Kerst bij Gaudi’s: kerstige tapas en een gratis fles wijn

Aangeboden door Tapas Restaurant Gaudi’s 29 november 2018

Bij Gaudi’s pakken ze flink uit met kerst. De omgekeerde kerstboom is weer van de partij – dat blijft een heerlijk gek gezicht – en ze geven zelfs een gratis fles wijn weg als je op kerstavond of tweede kerstdag komt dineren. 

Op kerstavond en tweede kerstdag is Gaudi’s gewoon open, dus je kunt lekker met je familie aan de tapas. “We ontvangen iedereen met huisgemaakte glühwein en warme chocolademelk. We zorgen er ook voor dat het restaurant helemaal in kerstsferen is aangekleed. Inclusief de omgekeerde kerstboom”, vertelt Lotte Kemper. Met andere woorden: je hoeft niets te doen, behalve te genieten.

Gratis fles wijn

Ja, je leest het goed. Je krijgt op kerstavond en tweede kerstdag een gratis fles wijn van Gaudi’s. En niet zomaar een, maar een Lealtanza Rioja Crianza met hun eigen logo. Het enige wat je hoeft te doen is ‘VINO’ vermelden bij je reservering en hij staat al op je tafel als je aankomt. Zo wordt het echt een feestelijke kerst. En het eten? Je kunt kiezen uit alle gerechten van het a-la-cartemenu en de speciale kerstgerechten. Deze bestaan uit drie verschillende voor- en hoofdgerechten en je hebt de keuze uit vlees, vis én een veganistische optie. “Uiteraard zijn ze allemaal lekker kerstig”, aldus Lotte. Wil je het hele menu zien en reserveren? Dan klik je hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tapas Restaurant Gaudi’s. Meer over Tapas Restaurant Gaudi’s ontdekken?

Tapas Restaurant Gaudi’s restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 00:00

Hof 36, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.