Hier koop je een kerstboom in Amersfoort

Door Charella Hulsbosch 4 december 2017

Sinterklaas zit bijna weer op de boot naar Spanje: tijd om de kerstboom op te zetten. Maar waar koop je jouw exemplaar in Amersfoort en omgeving? Hier!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Op de bloemenmarkt

Elke vrijdag van 08.00 tot 13.00 kun je een kerstboom scoren op de bloemenmarkt op het Lieve Vrouwekerkhof. Hij wordt netjes voor je ingepakt en zelfs in je auto gelegd. Ook leuk om te weten: ze hebben verschillende soorten gemengde bosjes groen, die dan weer prima zijn voor je kerststuk.

Op het Eemplein bij WinterparadIJS


Vanaf zes december kun je ook kerstbomen scoren bij de schaatsbaan op het Eemplein. Goed excuus om gelijk een rondje te gaan schaatsen.

Adopteren

Op een paar plekken in en om Amersfoort kun je ook kerstbomen adopteren. Bijvoorbeeld bij de Graanschuur, of in Leusden bij de Randijk Bamboe. Wat adopteren inhoudt? Je krijgt een kerstboom, maar levert die na de feestdagen weer in. Er wordt vervolgens het hele jaar weer voor je kerstboom gezorgd en volgend jaar krijg je ‘m weer terug. Super groen dus!

In Leusden: zelf je kerstboom zagen

Wil je kerst vieren op z’n Amerikaans? Dan moet je even naar Leusden. Op landgoed Lockhorst zaag je namelijk zelf je kerstboom, verser kan niet en het is ook nog eens een leuk uitje.

Bij het tuincentrum of de bouwmarkt

adopteer je kerstboom
Foto: ANP

Bij Praxis, Gamma, Intratuin en zelfs Ikea kun je ook terecht voor je kerstboom.

Versiering nodig?  Misschien scoor je iets op één van de kerstmarkten in Amersfoort.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶