Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze restaurants in Amersfoort kun je aanschuiven voor de kerstbrunch

Door Annemarie Degens 19 november 2019

We zien het alweer dichterbij komen: de kersttijd staat weer voor de deur! De lekkerste en gezelligste dagen van het jaar, waar natuurlijk ook lekker eten bij hoort. We zochten al voor jullie uit waar je in Amersfoort kunst reserveren voor het kerstdiner, maar voor wie liever wat vroeger op de dag al begint met eten is er ook genoeg lekkers in Amersfoort: de kerstbrunch! Waar je precies kunt aanschuiven voor de kerstbrunch in Amersfoort? Je leest het hier!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Centraal Ketelhuis

Op eerste en tweede kerstdag kun je bij het Centraal Ketelhuis aanschuiven voor de kerstbrunch. Je wordt verwelkomt met welkomstdrankje en een amuse, waarna er verschillende lunchbroodjes op tafel worden geserveerd die je samen kunt delen. Aanvullend is er nog een quiche en een glaasje soep, en de brunch wordt afgrond met een huisgemaakt dessert. Voor de kinderen is er een apart menu. De kerstbrunch bij het Centraal Ketelhuis kost € 21,50 per persoon. Voor kinderen kost het € 17,50. Meer informatie en reserveren via de website.


Meer over Centraal Ketelhuis ontdekken?

Centraal Ketelhuis restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 16:00

Soesterweg 320, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bij Daphne in de Kas

Op eerste en tweede kerstdag wordt er bij Bij Daphne in de Kas een kerstbrunch geserveerd. Van 11.30 tot 13.30 uur is iedereen welkom om hier aan te schuiven. Op het menu staat een buffet met verschillende broodjes, kazen, vleeswaren en meer. Speciaal voor de kinderen is er een apart kindermenu. Ook leuk: voor degenen die liever iets later komen is er een Kerst High Tea! Kijk voor meer informatie, de prijzen en reserveren op de website.


Meer over Bij Daphne in de Kas ontdekken?

Bij Daphne in de Kas restaurants en horeca

Gesloten11:30 - 17:30

Victoriameer 51, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Van der Valk A1

We waren er al achter dat je bij Van der Valk terecht kunt voor het kerstdiner, maar er is meer: op eerste en tweede kerstdag staat er een live cooking kerstbrunch op de planning! Je wordt verwelkomd met een glas bubbels. Daarna staat er een uitgebreid warm en koud buffet klaar. Extra leuk: sommige gerechten worden door de koks live bereid terwijl je wacht! Mee-eten kost € 39,50 per persoon, voor kinderen van 3 t/m 11 jaar betaal je € 19,50. Meer informatie en reserveren via de website.


Meer over Van der Valk Hotel Restaurant Amersfoort A1 ontdekken?

Van der Valk Hotel Restaurant Amersfoort A1 restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 22:00

Ruimtevaart 22, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Hebberd

Ook bij De Hebberd staat op eerste en tweede kerstdag een kerstbrunch op het program. Tussen 11.00 en 14.00 uur wordt een ‘feestelijke kerstbrunch met een diversiteit aan mooie producten’ geserveerd. Wat dat precies inhoudt maakt De Hebberd verder nog niet bekend. De kerstbrunch bij De Hebberd kost € 19,50 per persoon, exclusief drankjes. Kinderen van 3 tot en met 9 eten mee voor € 12,50. Meer informatie en reserveren via de website.


Meer over Restaurant De Hebberd ontdekken?

Restaurant De Hebberd restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 00:00

Bergenboulevard 15, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Berghotel

Het Berghotel serveert enkel op tweede kerstdag een uitgebreide kerstbrunch. Van 13:00 tot 17:00 uur staat er een kerstbrunch inclusief live cooking op de planning. Op het menu staat onder andere kalkoen, een koud en een warm buffet. De kerstbrunch bij het Berghotel kost € 39,50 per persoon, kinderen tot en met 12 jaar eten mee voor € 17,50. Meer informatie en reserveren via de website.


Meer over Berghotel Amersfoort ontdekken?

Berghotel Amersfoort hotels

GeopendHele dag

Utrechtseweg 225, Amersfoort

Bekijk meer:hotels

Zuiver

Bij restaurant Zuiver, een nieuw restaurant aan de rand van Amersfoort, staat op eerste kerstdag een kerstbrunch op de planning. Wie van buffetten houdt zit hier helemaal goed, want de brunch bestaat uit diverse biologische hartige en zoete broodsoorten, kazen uit de regio, koude vleesgerechten, een visplateau, mooie warme gerechten en een groots dessertbuffet. De kerstbrunch bij Zuiver kost € 36,50, kinderen van 4 tot en met 12 jaar eten mee voor € 20,50. Meer informatie en reserveren via de website.

Ga je liever dineren? Dat kan hier!

Bij deze restaurants in Amersfoort kun je alvast reserveren voor het kerstdiner

Het lijkt misschien nog veel te ver weg om al plannen te maken voor het kerstdiner, maar toch is er ...

 

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.