Team indebuurt Amersfoort

De redactie van indebuurt Amersfoort zit bij de Kado Boetiek aan de Zuidsingel. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Amersfoort te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Amersfoort

indebuurt Amersfoort
Zuidsingel 70
3811 HD Amersfoort

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Amersfoort

Roeliene Bos

Redacteur

Hallo! Mijn naam is Roeliene Bos, redacteur voor indebuurt Amersfoort. Ik kom sinds 2011 geregeld in deze stad en sinds 2014 mag ik mij een echte Amersfoorter noemen. Je ziet me waarschijnlijk geregeld in de stad een rode wijn of een kopje thee drinken. Al dan niet op zoek naar leuke verhalen. Amersfoort heeft mijn hart gestolen en ik hoop al mijn ontdekkingen met jullie te kunnen delen, zodat jullie altijd op de hoogte zijn van het reilen en zeilen in de mooiste stad van Nederland. Voor vragen en opmerkingen kun je me altijd bereiken op [email protected]

Annemarie Degens

Redacteur

Hoi! Ik ben Annemarie Degens en ik schrijf voor indebuurt Amersfoort. Elf jaar geleden kwam ik vanuit Arnhem naar deze mooie stad, en sindsdien wil ik hier niet meer weg. Ik ben verliefd geworden op de binnenstad van Amersfoort, waar ik zelf ook met veel plezier woon. Je vindt me vaak in de Amersfoortse horeca voor een speciaalbiertje of om lekker uit eten te gaan. Al jaren doe ik verslag van Amersfoort en haar bijzondere inwoners. Iedereen heeft een verhaal, en dat verhaal schrijf ik graag op. Wil je me iets vragen of tippen? Je kunt me mailen op [email protected]

Gastredacteuren

Ietse Horneman

Fotograaf

Hallo Amersfoort,

Ik ben Ietse Horneman en ik fotografeer al vanaf het eerste uur voor Indebuurt Amersfoort. Ik ben geboren in Groningen en sinds 1965 woonachtig in het mooie, historische Amersfoort. Ik ben altijd enthousiast als ik foto’s mag maken van verschillende evenementen die elk jaar in Amersfoort plaatsvinden. Ik leer veel nieuwe mensen kennen die Amersfoort allemaal een warm hart toedragen.

Jeanine McGhee

Gastredacteur

Hey hallo! Mijn naam is Jeanine McGhee, geboren Amersfoortse en gastredacteur voor indebuurt. In 2017 rondde ik mijn vwo af en sindsdien ben ik een beetje de wereld aan het verkennen. Ik reis veel, maar Amersfoort is en blijft m’n stadje. Als ik weg ben kan ik niet anders dan verlangen naar de toffe mensen, de gezellige straatjes en cafés en alle creatieve mogelijkheden hier.

Schrijven doe ik al zolang als ik me kan heugen. Om dat te combineren met mijn liefde voor Amersfoort is een droom die uitkomt. Ik heb dan ook intens vereerd en blij om voor indebuurt te kunnen schrijven!

Amanda Schoorl

Gastredacteur

Hallo Amersfoort,

Als gastredacteur voor indebuurt neem ik jullie graag mee op avontuur. Ik ga op zoek naar mooie verhalen uit de stad.

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Amanda en woon al vele jaren samen met mijn man, drie kinderen en onze lieve hond Pesto in het mooie Amersfoort. Ik heb Frans-Italiaanse roots en geniet van de kleinste dingen in het leven. Sinds ik kan schrijven schrijf ik verhalen, poëzie en blogs. Ik ben dan ook vaak te vinden in mijn eigen schrijvershuisje. Mijn droom is om ooit een boek uit te geven. Ja, ik ben een dromer en ben vaak boven de wolken te vinden. Als Purser bij de KLM vlieg ik de wereld rond en krijg veel inspiratie tijdens mijn reizen. Ook fotografie behoort tot één van mijn grote passies. Als gastredacteur van indebuurt begin ik een nieuw schrijfavontuur en hoop dat jullie mee gaan op reis in onze eigen stad om te genieten van de verhalen die de inwoners uit de stad aan mijn pen willen toevertrouwen. Klik hier om naar mijn website te gaan.

Ook gastredacteur worden?

Dat kan!

Ben jij een superfanatieke mysterie-oplosser, weet jij álles van de beste koopjes, of ben je een onontdekt vlogtalent? Dan zoeken we jou! 

Indebuurt maken we namelijk niet alleen, maar samen met jou. Klinkt dat leuk? Lees dan dit artikel even. Ook zoeken we regelmatig stagiaires.