Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Amersfoort

De redactie van indebuurt Amersfoort zit bij de Kado Boetiek aan de Zuidsingel. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Amersfoort te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Amersfoort

indebuurt Amersfoort
Zuidsingel 70
3811 HD Amersfoort

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Amersfoort

Melt Pels

Community Manager Melt Pels

Hallo! Ik ben Melt Pels, community manager bij indebuurt Amersfoort. Al sinds mijn luierfase loop ik door Amersfoort en ik ben van plan om dit te blijven doen tot mijn volgende luierfase. Ik ben namelijk een ontzettend trotse keientrekker en rijd dan ook op een échte Amersfoort Fiets (nummer 94!).

Bij indebuurt ga ik schrijven over onze prachtige stad. Elk artikel dat ik schrijf, schrijf ik voor mijn favoriete mens: de Amersfoorter! Wil je me iets vragen? Dan kan dat via [email protected]!

Juliette Schmitt

Commercieel redacteur Juliette Schmitt

Hoi! Ik ben Juliette en als commercieel redacteur werkzaam voor indebuurt Amersfoort. Ik hou van de gezelligheid en de schoonheid van de stad en die gezelligheid zoek ik dan ook graag op in een van de vele horecagelegenheden. Al sinds de middeleeuwen wordt er bier gebrouwen in de stad, dat komt voor mij goed uit, want ik ben een enorme bierliefhebber! Naast dat ik in Amersfoort werk, en dus graag een biertje drink in het centrum, woon ik al jaren met veel plezier in deze prachtige historische stad. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe verhalen en tips over de stad. Heb je een leuke tip, een tof nieuwtje, of wil je iets anders met mij delen? Neem contact met me op!

E: [email protected]

Patrick Boone

Commercieel redacteur Even voorstellen Patrick

Hi! Ik ben Patrick, geboren en getogen in Amersfoort. Tijdens het zwangerschapsverlof van Juliette ga ik als commercieel redacteur aan de slag bij indebuurt. Al sinds ik me kan herinneren wandel ik over de Hof, het Lieve Vrouweplein en door de Langestraat. Ik vind het een eer dat ik nu op een nieuwe manier op ontdekkingstocht ga door de stad waar ik ben opgegroeid. Op zoek naar de mooiste verhalen en de vele inspirerende Amersfoortse bewoners en ondernemers.  Dus heb je een leuk verhaal? Of wil jij je onderneming onder de aandacht brengen op ons mooie lokale platform? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en wie weet spreken we elkaar snel.

Gastredacteuren

Ietse Horneman

Fotograaf

Hallo Amersfoort,

Ik ben Ietse Horneman en ik fotografeer al vanaf het eerste uur voor Indebuurt Amersfoort. Ik ben geboren in Groningen en sinds 1965 woonachtig in het mooie, historische Amersfoort. Ik ben altijd enthousiast als ik foto’s mag maken van verschillende evenementen die elk jaar in Amersfoort plaatsvinden. Ik leer veel nieuwe mensen kennen die Amersfoort allemaal een warm hart toedragen.

Ook gastredacteur worden?

Dat kan!

Ben jij een superfanatieke mysterie-oplosser, weet jij álles van de beste koopjes, of ben je een onontdekt vlogtalent? Dan zoeken we jou! 

Indebuurt maken we namelijk niet alleen, maar samen met jou. Klinkt dat leuk? Lees dan dit artikel even. Ook zoeken we regelmatig stagiaires.