Team indebuurt Amersfoort

De redactie van indebuurt Amersfoort zit in het pand van De Persgroep in Amersfoort. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Amersfoort te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Amersfoort

indebuurt Amersfoort
Eempolis- ground floor
Piet Mondriaanplein 13-31
Kantoornummer 105
3812 GZ Amersfoort

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Amersfoort

Roeliene Bos

Commercieel Redacteur

Hallo! Mijn naam is Roeliene Bos, commercieel redacteur voor indebuurt Amersfoort. Ik kom nu ruim zes jaar in deze stad, waarvan drie als heuse Amersfoorter. Mijn opleiding journalistiek heb ik vorig jaar afgerond. Ik heb ontzettend veel zin om mijn kwaliteiten in te zetten voor dit prachtige platform, een echte verrijking voor de stad.

Amersfoort heeft mijn hart gestolen en ik hoop al mijn ontdekkingen met jullie te kunnen delen, zodat jullie altijd op de hoogte zijn van het reilen en zeilen in de mooiste stad van Nederland.

Voor vragen en opmerkingen kun je me altijd bereiken op [email protected]

Charella Hulsbosch

Community Manager

Hoi! Ik ben Charella Hulsbosch, de community manager van indebuurt Amersfoort. De afgelopen jaren heb ik veel geschreven voor kranten in de regio, maar online voel ik me pas echt thuis. Als ik geen verhalen aan het schrijven ben over al die leuke Amersfoorters zit ik graag bij een goed restaurant of kun je me tegenkomen in de stad met mijn camera.

Ik heb onwijs veel zin om van indebuurt een mooi platform te gaan maken, maar dat wil ik samen met jullie doen. Tips en ideeën zijn daarom altijd welkom. Tot snel!

[email protected]

Jeanine McGhee

Gastredacteur

Hey hallo! Mijn naam is Jeanine McGhee, geboren Amersfoortse en gastredacteur voor indebuurt. In 2017 rondde ik mijn vwo af en sindsdien ben ik een beetje de wereld aan het verkennen. Ik reis veel, maar Amersfoort is en blijft m’n stadje. Als ik weg ben kan ik niet anders dan verlangen naar de toffe mensen, de gezellige straatjes en cafés en alle creatieve mogelijkheden hier.

Schrijven doe ik al zolang als ik me kan heugen. Om dat te combineren met mijn liefde voor Amersfoort is een droom die uitkomt. Ik heb dan ook intens vereerd en blij om voor indebuurt te kunnen schrijven!