Het team

Team indebuurt Amersfoort

De redactie van indebuurt Amersfoort zit midden in Amersfoort in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Amersfoort te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Amersfoort

indebuurt Amersfoort Zuidsingel 70 3811 HD Amersfoort

Navigeer naar

Redactie indebuurt Amersfoort

Melt Pels

Community Manager

Hallo! Ik ben Melt Pels, community manager bij indebuurt Amersfoort. Al sinds mijn luierfase loop ik door Amersfoort en ik ben van plan om dit te blijven doen tot mijn volgende luierfase. Ik ben namelijk een ontzettend trotse keientrekker en rijd dan ook op een échte Amersfoort Fiets (nummer 94!). Bij indebuurt ga ik schrijven over onze prachtige stad. Elk artikel dat ik schrijf, schrijf ik voor mijn favoriete mens: de Amersfoorter!

Juliette Schmitt

Juliette Schmitt

Commercieel Redacteur

Hoi! Ik ben Juliette en als commercieel redacteur werkzaam voor indebuurt Amersfoort. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe verhalen en tips over de stad. Heb je een tip, nieuwtje, of wil je ook een mooi verhaal over jouw bedrijf op indebuurt? Neem contact met mij op via [email protected],nl

Buurtbijdragers