Team indebuurt Amersfoort

De redactie van indebuurt Amersfoort zit in het pand van De Persgroep in Amersfoort. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Amersfoort te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Amersfoort

indebuurt Amersfoort
Zuidsingel 70
3811 HD Amersfoort

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Amersfoort

Roeliene Bos

Commercieel Redacteur

Hallo! Mijn naam is Roeliene Bos, commercieel redacteur voor indebuurt Amersfoort. Ik kom sinds 2011 geregeld in deze stad en sinds 2014 mag ik mij een echte Amersfoorter noemen. Je ziet me waarschijnlijk geregeld in de stad een rode wijn of een kopje thee drinken. Al dan niet op zoek naar leuke verhalen. Amersfoort heeft mijn hart gestolen en ik hoop al mijn ontdekkingen met jullie te kunnen delen, zodat jullie altijd op de hoogte zijn van het reilen en zeilen in de mooiste stad van Nederland. Voor vragen en opmerkingen kun je me altijd bereiken op [email protected]

Charella Hulsbosch

Community Manager

Hoi! Ik ben Charella Hulsbosch, de community manager van indebuurt Amersfoort. De afgelopen jaren heb ik veel geschreven voor kranten in de regio, maar online voel ik me pas echt thuis. Als ik geen verhalen aan het schrijven ben over al die leuke Amersfoorters zit ik graag bij een goed restaurant of kun je me tegenkomen in de stad met mijn camera.

Ik heb onwijs veel zin om van indebuurt een mooi platform te gaan maken, maar dat wil ik samen met jullie doen. Tips en ideeën zijn daarom altijd welkom. Tot snel!

E: [email protected]

T: 06 34 95 84 70

Gastredacteuren

Ietse Horneman

Fotograaf

Hallo Amersfoort,

Ik ben Ietse Horneman en ik fotografeer al vanaf het eerste uur voor Indebuurt Amersfoort. Ik ben geboren in Groningen en sinds 1965 woonachtig in het mooie, historische Amersfoort. Ik ben altijd enthousiast als ik foto’s mag maken van verschillende evenementen die elk jaar in Amersfoort plaatsvinden. Ik leer veel nieuwe mensen kennen die Amersfoort allemaal een warm hart toedragen.

Jeanine McGhee

Gastredacteur

Hey hallo! Mijn naam is Jeanine McGhee, geboren Amersfoortse en gastredacteur voor indebuurt. In 2017 rondde ik mijn vwo af en sindsdien ben ik een beetje de wereld aan het verkennen. Ik reis veel, maar Amersfoort is en blijft m’n stadje. Als ik weg ben kan ik niet anders dan verlangen naar de toffe mensen, de gezellige straatjes en cafés en alle creatieve mogelijkheden hier.

Schrijven doe ik al zolang als ik me kan heugen. Om dat te combineren met mijn liefde voor Amersfoort is een droom die uitkomt. Ik heb dan ook intens vereerd en blij om voor indebuurt te kunnen schrijven!

Ook gastredacteur worden?

Dat kan!

Ben jij een superfanatieke mysterie-oplosser, weet jij álles van de beste koopjes, of ben je een onontdekt vlogtalent? Dan zoeken we jou! 

Indebuurt maken we namelijk niet alleen, maar samen met jou. Klinkt dat leuk? Lees dan dit artikel even. Ook zoeken we regelmatig stagiaires.