Team indebuurt Amersfoort

De redactie van indebuurt Amersfoort zit bij de Kado Boetiek aan de Zuidsingel. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Amersfoort te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Amersfoort

indebuurt Amersfoort
Zuidsingel 70
3811 HD Amersfoort

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Amersfoort

Annemarie Degens

Redacteur

Hoi! Ik ben Annemarie Degens en ik schrijf voor indebuurt Amersfoort. Elf jaar geleden kwam ik vanuit Arnhem naar deze mooie stad, en sindsdien wil ik hier niet meer weg. Ik ben verliefd geworden op de binnenstad van Amersfoort, waar ik zelf ook met veel plezier woon. Je vindt me vaak in de Amersfoortse horeca voor een speciaalbiertje of om lekker uit eten te gaan. Al jaren doe ik verslag van Amersfoort en haar bijzondere inwoners. Iedereen heeft een verhaal, en dat verhaal schrijf ik graag op. Wil je me iets vragen of tippen? Je kunt me mailen op [email protected]

Gastredacteuren

Ietse Horneman

Fotograaf

Hallo Amersfoort,

Ik ben Ietse Horneman en ik fotografeer al vanaf het eerste uur voor Indebuurt Amersfoort. Ik ben geboren in Groningen en sinds 1965 woonachtig in het mooie, historische Amersfoort. Ik ben altijd enthousiast als ik foto’s mag maken van verschillende evenementen die elk jaar in Amersfoort plaatsvinden. Ik leer veel nieuwe mensen kennen die Amersfoort allemaal een warm hart toedragen.

Sara Assarrar

Gastredacteur

Hey! Ik ben Sara Assarrar, een 18-jarige student journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Naast mijn studie ga ik aan de slag voor indebuurt Amersfoort. Als geboren en getogen Amersfoorter ben ik met liefde op zoek naar de nieuwe en leuke ontwikkelingen in de stad. Ik voel me dan ook helemaal op mijn plek bij indebuurt Amersfoort. Als ik niet aan het schrijven, interviewen of fotograferen ben, dan ben ik wel bij een restaurant of lunchtentje in de stad te vinden.

Anne Annink

Gastredacteur Anne Annink

Hallo! Ik ben Anne en ik woon sinds een jaar in Amersfoort. We zijn momenteel druk bezig met de verbouwing van ons eigen huisje. Ik ben sociologisch wetenschapper, yoga docente en schrijfster. Daarnaast vind ik het leuk om te struinen door de stad en in de natuur. Ik ben altijd op zoek naar leuke plekken en pluk graag in het wild. Voor indebuurt schrijf ik de rubriek “Leuk volgens local.” Dat vind ik zelf heel leuk omdat ik zo Amersfoorters leer kennen, leuke plekken ontdek én daar lekker over kan schrijven.

Ook gastredacteur worden?

Dat kan!

Ben jij een superfanatieke mysterie-oplosser, weet jij álles van de beste koopjes, of ben je een onontdekt vlogtalent? Dan zoeken we jou! 

Indebuurt maken we namelijk niet alleen, maar samen met jou. Klinkt dat leuk? Lees dan dit artikel even. Ook zoeken we regelmatig stagiaires.