Het team

Team indebuurt Amersfoort

De redactie van indebuurt Amersfoort zit midden in Amersfoort in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Amersfoort te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Amersfoort

indebuurt Amersfoort Zuidsingel 70 3811 HD Amersfoort

Navigeer naar

Redactie indebuurt Amersfoort

Melt Pels

Community Manager

Hallo! Ik ben Melt Pels, community manager bij indebuurt Amersfoort. Al sinds mijn luierfase loop ik door Amersfoort en ik ben van plan om dit te blijven doen tot mijn volgende luierfase. Ik ben namelijk een ontzettend trotse keientrekker en rijd dan ook op een échte Amersfoort Fiets (nummer 94!). Bij indebuurt ga ik schrijven over onze prachtige stad. Elk artikel dat ik schrijf, schrijf ik voor mijn favoriete mens: de Amersfoorter! Wil je me iets vragen? Dan kan dat via [email protected]!

Juliette Schmitt

Juliette Schmitt

Commercieel Redacteur

Hoi! Ik ben Juliette en als commercieel redacteur werkzaam voor indebuurt Amersfoort. Ik ben dol op de gezelligheid en de schoonheid van Amersfoort. Die gezelligheid zoek ik dan ook regelmatig op in de vele horecagelegenheden. Al sinds de middeleeuwen wordt er bier gebrouwen in de stad. Dat komt voor mij goed uit, want ik ben een enorme bierliefhebber! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe verhalen en tips. Heb je een leuke tip, een tof nieuwtje, of wil je iets anders met mij delen? Neem contact met me op via [email protected]

Buurtbijdragers

Ietse Horneman

Ik ben Ietse Horneman en ik fotografeer al vanaf het eerste uur voor Indebuurt Amersfoort. Ik ben geboren in Groningen en sinds 1965 woonachtig in het mooie, historische Amersfoort. Ik ben altijd enthousiast als ik foto’s mag maken van verschillende evenementen die elk jaar in Amersfoort plaatsvinden. Ik leer veel nieuwe mensen kennen die Amersfoort allemaal een warm hart toedragen.

Jolande Post

Even voorstellen: Ik ben Jolande Post en woon in Amersfoort. Ik ben werkzaam in de zorg en hou van tuinieren wat ik ook regelmatig doe. Ik ben een tuinontwerper en mijn hobby`s zijn o.a. fotograferen, wandelen maar vooral informatie delen op mijn website Plantadvies. Daarvoor ga ik zelfs vroeg uit de veren om foto`s te maken om op mijn website te zetten. In mijn vrije tijd vind je me dus vaak in de tuin of in de natuur, kruipend onder bladeren en takken op zoek naar insecten en planten die ik vastleg met mijn camera. Ik raak gemotiveerd als ik mensen naar buiten krijg, om net als ik te genieten van het buitenleven. Ik bied mijn hulp aan als tuinontwerper om jou te helpen o.a. met tuinadvies, ziektes en insecten. Neem je ook een kijkje op mijn site? www.plantadvies.com