Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

VolBewust Mindschool

VolBewust Mindschool

Daam Fockemalaan 22 3818 KG Amersfoort
Bekijk lesaanbodContact opnemen

Staat bekend om

  • Meditatie
  • Coaching
  • Fris en Eigentijds

Over VolBewust Mindschool

Meditatie is zoals sport, maar dan voor je brein.

In de sportschool train je jouw spieren. In onze Mindschool train je jouw hersenen. Wij geloven dat de ontwikkeling van je mind, net zo normaal wordt als elke week naar de sportschool gaan.
We vinden het normaal dat we ons lichaam gezond houden door bewust te eten en te trainen in de sportschool. Waarom vinden we dat niet net zo normaal voor onze geest?
Juist nu met de uitdagingen van het moderne leven, is het trainen van je hersenen belangrijk. Daarom hebben wij VolBewust Mindschool opgericht. Bij ons leer je hoe je jouw mind gezond en gelukkig houdt, hoe je bewust omgaat met onrust en gedachten en hoe je als persoon in elkaar zit.
Dit doen we op een frisse, eigentijdse manier en met beide benen op de grond. We hebben een locatie in het prachtige Eemklooster: dé plek in Amersfoort voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je kunt bij ons een meditatiecursus of verschillende lessen volgen, coaching krijgen en jezelf ontwikkelen tijdens events.

We zien je graag!
Jeffrey & Anouk

Meest recent over VolBewust Mindschool

Hey psst, jij daar! Anouk en Jeffrey van Volbewust Mindschool geven tips om je goede voornemens vol te houden

Heb jij net een sportschoolabonnement afgesloten, omdat die extra kilo’s er in het nieuwe jaar toch echt af moeten? Of wil je liever gezonder eten en een poging wagen om…

Ontdek meer

Coaches Coaches Yoga Yoga

Volg VolBewust Mindschool op Instagram