Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stadscafé In den Grooten Slock Amersfoort

Stadscafé In den Grooten Slock Amersfoort

Zevenhuizen 1A 3811CW Amersfoort

Bezorgen & Afhalen

Middenklasse (10,- tot 25,-)

Over Stadscafé In den Grooten Slock Amersfoort

Stadscafé In Den Grooten Slock maakt onderdeel uit van ‘de drie pandjes’, waar ook Happerij en Tapperij en In Den Kleinen Hap onder vallen. Het is dan ook mogelijk om te eten in het knusse stadscafé; het eten wordt gewoon van de ene locatie naar de andere gebracht. De ligging midden in de Langestraat maakt het een gewilde locatie voor winkelend publiek, maar ook vaste gasten weten het café feilloos te vinden. Het terras is overdekt en verwarmd, dus daar zit je altijd goed voor je vrijdagmiddagborrel. Al sinds 1522 heeft het pand de functie van een café en die historie voel je zodra je binnenstapt. De oude balken en het glas in lood zijn allemaal authentiek.

Hertog Jan

Het stadscafé is lid van een exclusief genootschap van Hertog Jan, wat betekent dat je bij hun speciale vatgerijpte bieren vindt die andere cafés niet hebben. De bierliefhebber zit hier dus op de goede plek. Het hele seizoen door kunnen de gasten meedoen aan acties, waarmee je bijvoorbeeld een leuke fiets of vuurschaal kunt winnen.

Meest recent over Stadscafé In den Grooten Slock Amersfoort

8 x niet-hipsterplekken in Amersfoort

Toegegeven: wij worden af en toe best blij van een soja-latte of een salade met veganistische kipstukjes. Maar we hebben ook weer niet altijd zin in hippe poespas en willen…