Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Reuring

Vandaag 12:00 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Reuring

Langestraat 109 3811 AD Amersfoort

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 18:00

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Reuring

Samen met een vertrouwd team van gepassioneerde collega’s ontwikkelt en groeit Reuring inmiddels tot een begrip in Amersfoort en omstreken. Reuring is continu op zoek naar een verzameling van nationale en internationale labels in kleding, schoenen, accessoires en lifestyle. Je vindt bij de winkel zowel een mannen- als vrouwencollectie. Het zijn gevarieerde unieke collecties, die makkelijk draagbaar en basic zijn, als ook vernieuwend en fashionable.

Scandinavische merken bij Reuring

Ze zijn dol op de Scandinavische landen; de mensen, de natuur, leefwijze en natuurlijk ook het gevoel voor stijl en mode. De “cleane uitstraling”, het minimalistische en de mooie lijnen.

De deuren van Reuring openden in september 2015, de start van het idee om een winkel te creëren waar mensen zich thuis voelen en graag langskomen voor een fashion & lifestyle in de breedste zin van het woord. Maar ook het voor het alledaagse  kun je er aankloppen: je krijgt een heerlijke kop koffie, fijne en leuke gesprekken en op de winkelvloer ontstaan mooie vriendschappen.

Meest recent over Reuring

kledingwinkel Reuring

Reuring is lekker lokaal bezig en werkt samen met de Amersfoortse fotograaf Robin Joshua

De gezelligheid die je voelt als je bij kledingwinkel Reuring naar binnen stapt, is sinds een maand of twee ook op je scherm te vinden. De Amersfoortse fotograaf Robin Joshua…

Ontdek meer

Kledingwinkels Kledingwinkels