Regionaal Voorlichtingsbureau Konijnen

Lang leve(n) konijnen

Hele dag open Nu open

Regionaal Voorlichtingsbureau Konijnen

Groninger Kroongaarde 13 3824 ZN Amersfoort
Maak afspraakBekijk tarieven

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Staat bekend om

  • Konijnenkapper
  • Konijnendeskundige
  • Konijnenhotel

Over Regionaal Voorlichtingsbureau Konijnen

Konijnen worden niet altijd op de juiste manier verzorgd, wat voor aardig wat problemen kan zorgen. Denk aan agressief gedrag, ruziënde konijnen, enzovoort. Om baasjes te helpen, richtte konijnendeskundige Ilse Pos het Regionaal Voorlichtingsbureau Konijnen op. Ze heeft spreekuren waarbij ze op zoek gaat naar de kern van het probleemgedrag van je konijn en legt indien nodig een huisbezoek af. Ze geeft tijdens deze spreekuren voedings- en verzorgingsadvies en analyseert de gedragsproblematiek van je konijn.

Konijnenkapper

Ze is tevens konijnenkapper, waar bij zowel lang- als kortharige konijnen zijn in goede handen zijn. Eventuele klitten in de vacht van je konijn haalt ze er vakkundig uit, zodat het konijn zich binnen de kortste keren weer fit voelt. In het geval van vakantie kun je ook gebruik maken van haar konijnenhotel en biedt Ilse Pos ondersteuning bij het zoeken naar een vriendje of als je afstand wil doen van je konijnen. Bij vragen is er elke woensdagavond spreekuur in dierenkliniek Soest op afspraak tussen 19.00 en 20.00 uur.

 

Meest recent over Regionaal Voorlichtingsbureau Konijnen

Amersfoortse aanbiedingen: 1 minuut gratis winkelen en korting op jeans

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen of de stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Amersfoortse aanbiedingen. Maar je kunt ook gewoon op indebuurt Amersfoort kijken,…