Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Praktijk Kattenwijsheid

Hele dag open Geopend

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Staat bekend om

  • Deskundigheid
  • Enthousiasme
  • Goed advies

Over Praktijk Kattenwijsheid

Monique Elmendorp is afgestudeerd kattengedragstherapeut. Dit houdt in dat zij katten met verstoord gedrag zoals agressie, angst of sproeien analyseert en aanpast. Over het algemeen zie je al binnen zeer korte tijd sterke verbetering in het gedrag van je kat. Vaak heeft een kleine verandering al een groot effect op het gedrag van je kat: ander grint, extra verstopplekjes of het belonen van goed gedrag.

Praktijk Kattenwijsheid

Bij gedragstherapie neemt Monique ruim de tijd om grondig in het probleem te duiken. Praktijk Kattenwijsheid kijkt naar de motivatie van de kat (het ‘waarom’) voor bepaald gedrag en de rol die de eigenaar, of andere katten, bewoners of huisdieren hierbij spelen. Ook observeert Praktijk Kattenwijsheid het gedrag en de lichaamshouding van je kat. Daarna ontvang je een diagnose en op maat gemaakte adviezen. Deze adviezen zijn afgestemd op de kat, jij als eigenaar en de woonomgeving van de kat.

 

Meest recent over Praktijk Kattenwijsheid

Je kat zonder mauwen in het transportkooitje krijgen: zo doe je dat

Apporteren, een high-five uitdelen en zonder morren in het transportkooitje stappen. Al die dingen zijn je kat heel makkelijk aan te leren volgens Monique Elmendorp van Praktijk Kattenwijsheid. We vroegen…