Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Monuta

Hele dag open Geopend

Monuta

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open
Let op! Deze standaard openingstijden kunnen door verschillende omstandigheden afwijken. Om teleurstelling te voorkomen kun je het beste de officiële website checken voor de meest actuele openingstijden.

De uitvaart hulplijn is beschikbaar van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 21.00 uur.

Over Monuta

Monuta, de steun bij ieder afscheid.

Bij het overlijden van een dierbare komt veel kijken. In een korte tijd moet veel geregeld en besloten worden. Begraven of cremeren? Thuis opbaren of in het uitvaartcentrum? En talloze andere vragen die voor de uitvaart beantwoord moeten worden. Praktische zaken waar uw hoofd misschien helemaal niet naar staat. Wij ondersteunen en begeleiden u graag in deze moeilijke periode met persoonlijke aandacht, oprechte zorg en betrokkenheid.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in regio Amersfoort. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 0800 – 023 05 50.

Meest recent over Monuta

Een uitvaart in coronatijd: ‘Er is nog zoveel wél mogelijk’

In coronatijd is alles anders en dat geldt helaas ook voor uitvaarten. Er mogen maar maximaal dertig mensen aanwezig zijn en ook moet iedereen 1,5 meter afstand houden. Hoe neem…