MijnToys.nl

MijnToys.nl

Over MijnToys.nl

MijnToys.nl biedt een persoonlijke service voor jouw meest intieme, spannende, ondeugende en speelse momenten. Goede producten, advies, kwaliteit en net dat beetje extra. Ze zijn van mening dat juist in deze tijden van crisis, mensen veel meer op zichzelf zijn aangewezen om er toch iets van te maken en daar helpen ze graag bij door jouw (seks)leven net dat beetje extra te geven.

Daarnaast vinden ze het ook belangrijk om iedereen te bedienen ongeacht afkomst, religie of LHBTIQ+ status. Voor MijnToys.nl is het belangrijk dat iedereen zich kan vinden in ons assortiment en onze visie, “Pleasurement in a United World”.

Vanuit deze visie willen ze als bedrijf ook graag het COC steunen, de belangenorganisatie voor de LHBTIQ+ gemeenschap bij uitstek. MijnToys.nl gelooft in hun werk, in hun missie en draagt graag bij aan een meer tolerante wereld.

Bij MijnToys.nl willen ze voorkomen dat hokjesmentaliteit mensen kan schaden en wil graag zijn steentje bijdragen om deze mentaliteit uit te bannen. Vanuit deze visie is MijnToys.nl dan ook opgericht en zij willen er alles aan doen om iedereen plezier te bieden, ongeacht wat iemand denkt, gelooft of voelt.

Al is de wereld van 1 persoon al mooier gekleurd door ons bedrijf, dat maakt onze dag al mooier.”

MijnToys.nl zorgt ervoor dat mensen letterlijk weer dichter bij elkaar komen en meer plezier aan en met elkaar beleven. Met heldere adviezen over alle producten, makkelijk te bestellen artikelen in een veilige en vertrouwde omgeving in de webshop. MijnToys.nl zorgt voor een uiterst plezierige koopbeleving.

Bekijk meer