Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mercuur’s Catering & Events

Mercuur’s Catering & Events

Nijverheidsweg-Noord 94-F 3812 PN Amersfoort

Bezorgen & Afhalen

Middenklasse (10,- tot 25,-) Luxe (meer dan 25,-)

Over Mercuur’s Catering & Events

Mercuur’s staat voor aandacht en kwaliteit. We hebben een smaakmakend en altijd vernieuwend assortiment van lekker eten dat uitsluitend wordt gemaakt van verse biologisch streek- en seizoensgebonden ingrediënten. Met aandacht voor smaak, trend en het evenement zelf verzorgen wij hoogstaande meergangen diners, bedrijfs lunches, buffetten, walking diners, bbq’s en hapjes voor zowel grote als kleine groepen gasten.

Ons doel is de gasten te verwennen waarbij zorg, aandacht en kwaliteit van onze catering en evenementenorganisatie centraal staan. Het iedere keer creëren van een belevenis welke tot in de puntjes wordt verzorgt is onze specialiteit! Mercuur’s is een middelgrote cateraar met meer dan 15 jaar ervaring. Mercuur’s heeft een eigen patisserie, eigen evenementenlocatie ‘Het Bloemendaeltje’ en samenwerking met bekende evenementenlocaties. Mercuur’s is werkzaam door heel Nederland en mag met trots bedrijven als Talpa, AvroTros, BMW, Lamborghini, Abn Amro en Van Lanschot tot de klanten rekenen.

Kom gerust eens langs en ervaar onze kwaliteit.

Meest recent over Mercuur’s Catering & Events

Proef Amersfoort 2020: iets anders, net zo lekker

Proef Amersfoort bestaat dit jaar vijfentwintig jaar. Alle deelnemende horecazaken keken er dit jaar naar uit om Amersfoorters kennis te laten maken met hun fijnste gerechten en lekkerste wijnen. Helaas…