Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hey!Pannenkoek

Hey!Pannenkoek

Zijperberg 22 3825 DM Amersfoort

Bezorgen & Afhalen

Middenklasse (10,- tot 25,-)

Over Hey!Pannenkoek

HEY!Pannenkoek is een gezellige pannenkoekenboerderij in Amersfoort waar kwaliteit en mooie producten voorop staan. Ze bakken hun pannenkoeken op ambachtelijke wijze in een open keuken en werken met verse producten en streekproducten. Je kunt bij hen kiezen uit meer dan 200 verschillende pannenkoeken en om het je wat makkelijker te maken hebben ze ook 22 pannenkoekenspecialiteiten op de kaart staan.

Geschikt voor kinderen

Ook voor kinderen is er genoeg te doen! Ze kunnen een bezoekje brengen aan de kinderboerderij en zowel binnen als buiten zijn er voldoende speelmogelijkheden om de kleinste gasten te vermaken. HEY!Pannenkoek is naast een gezellig pannenkoekenrestaurant ook een ideale locatie voor lunch, high tea, een receptie, borrel of feest. Het restaurantgedeelte boven, het gezellige zaaltje of bij mooi weer het terras, stellen ze graag beschikbaar.

De ligging is uniek: Een mooie boerderij middenin een woonwijk, met een ruim terras en omgeven door weilanden. Hey!Pannenkoek is gemakkelijk te bereiken met de fiets, te voet of met de auto, en er is volop gratis parkeergelegenheid.

Meest recent over Hey!Pannenkoek

Amersfoortse aanbiedingen: Hey!Pannenkoek en vijf flessen wasmiddel voor een tientje

Nu veel fysieke winkels door de lockdown gesloten zijn, is het een uitdaging om fijne aanbiedingen te vinden. Wij speuren on- en offline naar topaanbiedingen die je niet wilt missen….