Het Lokaal

PUUR | LEKKER | VERS

Vandaag 09:00 - 22:00 uur Nu open Alle openingstijden

Het Lokaal

Oliemolenhof 90 3812 BP Amersfoort
Bekijk ons assortimentBekijk menukaart

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 22:00
Vrijdag
09:00 - 23:00
Zaterdag
08:00 - 23:00
Zondag
10:00 - 21:00

Staat bekend om

  • Lokale en ambachtelijke producten
  • Lekkerste koffie en brood van Amersfoort
  • Markten, evenementen en workshops

Over Het Lokaal

Het Lokaal. Puur, lekker, vers. Een podium voor producten uit de streek. Het is hun missie om zoveel mogelijk producten uit de regio in de gehele voedselketen te krijgen van Amersfoort. Dit doen ze door de verkoop aan consumenten en aan professionele gebruikers. Overal waar gegeten en gedronken wordt willen zij het lokale aandeel vergroten. Je kunt in Het Lokaal terecht voor je dagelijkse boodschappen en speciale producten, maar ook om te lunchen en zelfs te dineren. De koffie van Boot Koffie wordt ter plekke gebrand en behoort tot een van de betere bakjes koffie van de stad. Hetzelfde geldt voor het brood van Sebastiani en Elsenburg, waar je ook tijdens de lunch van kunt genieten.

Zo kom je bij Het Lokaal

Als je de auto geparkeerd hebt in de Eempleingarage, ben je binnen no-time in Het Lokaal. Je steekt simpelweg de straat over richting De Nieuwe Stad en je loopt de Oliemolenhof op. Aan je rechterhand zie je vanzelf een groot rood gebouw: Het Lokaal. Vanaf de binnenstad is het eveneens een korte wandeling. Als je in de Eemhaven staat en langs Kroast loopt, zie je aan je linkerhand vanzelf Het Lokaal opdoemen.

Meest recent over Het Lokaal

Leuk volgens local Wendy: ‘Als ik mensen van buiten de stad op bezoek heb, laat ik ze deze plek zien’

Wendy Maxwell (40) besloot in februari voor zichzelf te beginnen als personal organizer. Ze sloot zich aan bij NTWRKPLK, een netwerk voor ambitieuze vrouwen in Amersfoort en omgeving. Ze voelde…