Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

Vandaag 16:30 - 18:30 Gesloten Alle bezorgtijden

Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

Utrechtseweg 180 3818 ES Amersfoort
Reserveer nuBekijk menukaart

Bezorgen & Afhalen

Middenklasse (10,- tot 25,-) Luxe (meer dan 25,-)
Vrijdag 16:30 - 18:30
Zaterdag 16:30 - 18:30

Staat bekend om

  • De verfijnde gerechten en bijpassende wijnkaart
  • Een terras op het mooiste en groenste plekje van Amersfoort
  • De ruimtelijke indeling zodat je rustig kunt tafelen

Over Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

Over Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

Een klassieke menukaart met ingrediënten van over de hele wereld, dat kenmerkt Bergpaviljoen Bistronomique & Bar. Maar niet alle ingrediënten komen van ver. Zo plukken ze de munt voor de verse muntthee uit eigen tuin en de honing halen ze uit hun eigen bijenkast. Die eigen moestuin vinden ze al vijftien jaar heel vanzelfsprekend bij Bergpaviljoen Bistronomique en Bar. En als je een plekje zoekt voor private dining, ben je er ook aan het juiste adres. Er zijn drie verschillende ruimtes met iedere en eigen thema en grootte die zijn af te huren voor allerlei gelegenheden.

Mooie omgeving
Het restaurant ligt aan de rand van Amersfoort in een bosrijke omgeving. In de zomer is het goed toeven op het gezellige overdekte buitenterras met uitzicht op de schitterende tuin. In de winter verwarmen ze je met bijzondere seizoensgerechten. Ideaal is dat je nooit hoeft te zoeken naar een plekje om je auto te parkeren, omdat ze over voldoende vrije parkeerruimte beschikken. En als een van de weinige restaurants in de stad, zijn ze ook op maandag open.

Meest recent over Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

Lekker duurzaam! Deze ultieme kerstgedachte schuilt achter het kerstmenu van het Bergpaviljoen

Rivierkreeft, gerookte paling, wafel van aardpeer….onze maag begint spontaan te knorren bij het zien van het kerstmenu van Bergpaviljoen Bistronomique & Bar. Net als elk jaar kan je bij Bergpaviljoen…