Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FLUOR

Op aanvraag Op aanvraag Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

FLUOR

Oliemolenhof 22 3812 PB Amersfoort

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Op aanvraag
Donderdag
Op aanvraag
Vrijdag
Op aanvraag
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Openingstijden zijn onder voorbehoud. Omdat het een poppodium betreft zijn deze afhankelijk van de programmering.

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over FLUOR

FLUOR is al ruim 25 jaar het poppodium van Amersfoort en omstreken, met een breed aanbod aan (pop)concerten en danceparty’s op het programma. Daarnaast vind je bij FLUOR popcultuur in de breedste zin van het woord: muzikale films, exposities, cultuureducatie en talentontwikkeling zoals Herman Brood Academie on Tour.
FLUOR, voorheen Podium De Kelder, is in de zomer van 2015 verhuisd naar het nieuwe pand in het gebied van de voormalige Prodentfabriek, een creatief gebied in Amersfoort met vernieuwers, aanpakkers en veroveraars.

Goed bereikbaar

Naast de reguliere programmering is FLUOR beschikbaar voor externe programmering en verhuur aan het bedrijfsleven. FLUOR beschikt over een professionele crew en een compleet licht- en geluidssysteem voor alle typen evenementen. Het podium is gevestigd aan Oliemolenhof 22, vlakbij het Eemplein, en heeft ruime parkeermogelijkheden voor auto en fiets voor de deur. Het podium is op slechts tien minuten loopafstand van het Centraal Station Amersfoort, en heeft een capaciteit van in totaal 600 personen.

Meest recent over FLUOR

5x dit gaat Amersfoort als allereerste doen na de coronacrisis

Je hebt er vast weleens over nagedacht: ‘Dit is het eerste wat ik ga doen als we uit de quarantaine komen…’ Afgelopen maandag vroegen we jullie op Instagram wat de…