Florissant Design

Jij vertelt, wij vertalen

Vandaag 08:30 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Florissant Design

Gerrit van Stellingwerfstraat 95 3812 SK Amersfoort
Naar websiteEmail

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Interieurontwerp
  • Persoonlijk klantencontact
  • Ontzorgen

Over Florissant Design

Cynthia Vastenburg van Florissant design is een bevlogen interieurontwerpster. Wat Florissant design bijzonder maakt, is de diversiteit in opdrachten. Conceptontwikkeling, bruiloftstyling, eventstyling, interieurstyling, winkelstyling & verkoopstyling. Door haar brede interesses in het stylingvak zorgen haar ervaringen van de opdrachten voor verrassende resultaten. Zo is zij in 2015 genomineerd in de top 3 voor beste bruiloftstylist van Nederland.

Haar studie aan het Nimeto, waar ze Reclame, Communicatie & Presentatie heeft gestudeerd, zorgt voor een goede basis. Dagelijks houd ze zich bezig met de laatste trends en doet ze inspiratie op bij diverse beurzen zoals Maison et Objet in Parijs.

Persoonlijke aanpak

Waarin Cynthia zich onderscheid, is haar persoonlijke aanpak. Ze gaat graag met je om tafel om een gevoel te krijgen bij wat jij wil. Mensen en hun wensen inschatten, dat is haar kwaliteit. Ze gaat altijd tot het uiterste om haar klanten tevreden te stellen.

Meest recent over Florissant Design

Wonderhandjes: deze Amersfoortse ondernemers zijn supercreatief

Er loopt een hoop creatief talent rond in Amersfoort. Bakkers die de gekste taarten maken, mensen die zo goed weten hoe ze moet hout moeten werken dat ze er complete…

Ontdek meer

Dienstverlening Dienstverlening