Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Florissant Design

Jij vertelt, wij vertalen

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Florissant Design

Gerrit van Stellingwerfstraat 95 3812 SK Amersfoort
Naar websiteEmail

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Interieurontwerp
  • Persoonlijk klantencontact
  • Ontzorgen

Over Florissant Design

Cynthia Vastenburg van Florissant design is een bevlogen interieurontwerpster. Wat Florissant design bijzonder maakt, is de diversiteit in opdrachten. Conceptontwikkeling, bruiloftstyling, eventstyling, interieurstyling, winkelstyling & verkoopstyling. Door haar brede interesses in het stylingvak zorgen haar ervaringen van de opdrachten voor verrassende resultaten. Zo is zij in 2015 genomineerd in de top 3 voor beste bruiloftstylist van Nederland.

Haar studie aan het Nimeto, waar ze Reclame, Communicatie & Presentatie heeft gestudeerd, zorgt voor een goede basis. Dagelijks houd ze zich bezig met de laatste trends en doet ze inspiratie op bij diverse beurzen zoals Maison et Objet in Parijs.

Persoonlijke aanpak

Waarin Cynthia zich onderscheid, is haar persoonlijke aanpak. Ze gaat graag met je om tafel om een gevoel te krijgen bij wat jij wil. Mensen en hun wensen inschatten, dat is haar kwaliteit. Ze gaat altijd tot het uiterste om haar klanten tevreden te stellen.

Meest recent over Florissant Design

Deze 5 projecten laten de diversiteit van Florissant Design zien

Een mooi ingerichte woonkamer of een bijzonder gestileerde werkplek maakt je leven leuker en vrolijker. Daar weet Cynthia van Florissant Design alles van. Haar bedrijf richt zich op interieurontwerp, styling…

Ontdek meer

Dienstverlening Dienstverlening