ERA Makelaars

Open kaart

Op aanvraag Op aanvraag Alle openingstijden

ERA Makelaars

Hamersveldseweg 49 3833 GL Leusden
TelefoonnummerNaar website

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Vertrouwd
  • Open
  • Persoonlijk

Over ERA Makelaars

Wij zijn Snel ERA Makelaars, dé makelaar van Regio Amersfoort. De makelaardij is onze passie, dat staat als een paal boven water. Al onze medewerkers gaan enthousiast te werk om jullie het beste van dienst te kunnen zijn. Waarom? Omdat wij een kick krijgen van blije gezichten, tevreden klanten en mooie resultaten.

Maatwerk

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten iets te vertellen hebben, dat is waarom wij maatwerk bieden. Wens je tijdens de verkoop van je huis professionele begeleiding van A-Z, of wil je de verkoop liever in eigen hand houden maar wel met advies en begeleiding van een makelaar? Wij bieden deze keuze.

Wij geloven dat ons grote netwerk, onze unieke marketingtools, onze manier van denken en persoonlijke werkwijze enorm opvalt en uitblinkt bij de consument. Wij doen het graag nét even anders.

Social media

Daarom werken wij met een unieke video in de vorm van een online bezichtiging, zijn wij erg actief op social media en we zorgen ervoor dat de offline en online marketing precies op elkaar afgestemd zijn.

Meest recent over ERA Makelaars

Amersfoortse aanbiedingen: leegverkoop bij Long Lady Fashion en korting op vintage

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen of de stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Amersfoortse aanbiedingen. Maar je kunt ook gewoon op indebuurt Amersfoort kijken,…

Ontdek meer

Makelaars Makelaars