Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

ERA Makelaars

Vandaag 08:30 - 17:30 uur Geopend Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

ERA Makelaars

Hamersveldseweg 49 3833 GL Leusden

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over ERA Makelaars

Wij zijn Snel ERA Makelaars, dé makelaar van Regio Amersfoort. De makelaardij is onze passie, dat staat als een paal boven water. Al onze medewerkers gaan enthousiast te werk om jullie het beste van dienst te kunnen zijn. Waarom? Omdat wij een kick krijgen van blije gezichten, tevreden klanten en mooie resultaten.

Maatwerk

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten iets te vertellen hebben, dat is waarom wij maatwerk bieden. Wens je tijdens de verkoop van je huis professionele begeleiding van A-Z, of wil je de verkoop liever in eigen hand houden maar wel met advies en begeleiding van een makelaar? Wij bieden deze keuze.

Wij geloven dat ons grote netwerk, onze unieke marketingtools, onze manier van denken en persoonlijke werkwijze enorm opvalt en uitblinkt bij de consument. Wij doen het graag nét even anders.

Social media

Daarom werken wij met een unieke video in de vorm van een online bezichtiging, zijn wij erg actief op social media en we zorgen ervoor dat de offline en online marketing precies op elkaar afgestemd zijn.

Meest recent over ERA Makelaars

Zo staat het ervoor met de woningmarkt in en rondom Amersfoort

Het 2e kwartaal van 2019 is alweer voorbij en wij zijn eigenlijk best wel nieuwsgierig hoe de huizenmarkt er in Amersfoort en omgeving voorstaat. Is de hectiek als het gaat…

Ontdek meer

Makelaars Makelaars