Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Body-line.nu

Het nieuwe afslanken

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Body-line.nu

Ruimtevaart 50 - 56 3824 MX Amersfoort
Maak afspraakMeer uitleg

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Laagdrempelig en gezellig
  • Ondersteuning en advies in de juiste voeding
  • Het stimuleren van blijven bewegen

Over Body-line.nu

Met de nieuwste methode van Body-line.nu zorgen wij ervoor dat jij kunt afslanken waar jij dat wil. Met ons apparaat wordt vet uit de vetcellen door lymfedrainage afgevoerd en tegelijk worden de spieren getraind door elektrostimulatie. Deze behandelingen zijn zó effectief dat je zelfs in de avond nog aan het afslanken bent!

Dieet en bewegen

Het welbekende jojo-effect ontstaat wanneer na het afvallen mensen terugvallen op het oude patroon. Voor langdurig resultaat zal echter de levensstijl aangepast moeten worden. Een gebalanceerd voedingsschema dat niet voelt als een dieet, maar wel gezond is. Onze specialisten staan klaar om je te helpen jouw doel te bereiken!

Op maat

Ieder lichaam is anders en daar is helemaal niets mis mee. Om een ieder te kunnen helpen maken we een persoonlijk plan speciaal op maat voor jou. Met persoonlijke begeleiding ontdekken we wat voor jou werkt en hoe we dat zoveel mogelijk kunnen ondersteunen. Met de apparatuur van Body-line.nu word jij altijd behandeld, zoals dat bij jouw lichaam het beste werkt.

Meest recent over Body-line.nu

Carrièreswitch: deze ondernemers gooiden het roer om en startten een eigen zaak

Een kantoorbaan, lesgeven of muziek maken: soms blijkt je werk na een tijdje toch niet helemaal jouw ding te zijn. Vandaag de verhalen van ondernemers die een carrièreswitch maakten en nu…