Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cranio Midden Nederland

Cranio Midden Nederland

Ruimtevaart 54 (2e etage in het oogziekenhuis Bergman Clinic) 3824 MX Amersfoort

Over Cranio Midden Nederland

Welkom! Bij Cranio Midden Nederland. De praktijk is centraal gevestigd in Amersfoort.

Alles draait om beweging, energie en balans en als deze stagneert door fysieke en/of emotionele problemen merk je dit direct of soms pas jaren later.

Cranio (craniosacraal therapie) is gericht op het opheffen van deze blokkades in je lichaam, om weer beweging te kunnen laten ontstaan. Tijdens de therapie, waarin ik gebruik maak van zachte manuele technieken en/of gesprekken worden blokkades opgeheven en kan er weer (meer) beweging ontstaan.

Zachte manuele technieken, zijn technieken/ handvattingen waarbij ik met mijn handen je lichaam aanraak (door je kleding heen) om blokkades te vinden en op te lossen. Hierbij kan er energie vrijkomen en weer gaan stromen. Hierdoor ontstaat er meer balans en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Een behandeling bestaat uit een intake gesprek, manuele technieken al dan niet gecombineerd met gesprekken. Het kan ook voorkomen dat een behandeling geheel uit een gesprek bestaat. De gesprekken geven richting, ondersteunen en dragen bij aan het krijgen van inzichten. Deze inzichten helpen je vooruit.

In mijn praktijk bied ik je een veilige plek om even tot jezelf te komen, te ontsnappen aan de hectiek van alle dag. Met cranio kan ik je helpen om tot diepe ontspanning te komen, waarbij je in contact komt met je lichaam en je gevoel. Door je lichaam (weer) te gaan voelen kan je ontdekken of én wat er nodig is om je weer vrij(er) te gaan voelen en bewegen. Op deze manier kan je energie weer gaan stromen en kan je thuis komen bij jezelf.

Even geen zorgen over werk en gezin, maar volle aandacht voor jou én voor wie jij bent!

Wil je ervaren wat cranio voor je kan doen? Plan gerust een afspraak! Dit kan in Amersfoort en Nijkerk.

Warme groet, Micheline Vijverberg-ter Meulen

Meest recent over Cranio Midden Nederland

Juliette van indebuurt beleeft een cranio behandeling: ‘Het voelt opeens of ik groei’

De in Amersfoort geboren en getogen Micheline is craniotherapeut. In haar eigen praktijken in de wijk Nieuwland en in Nijkerk voert zij behandelingen uit die gericht zijn op het herstel…

Ontdek meer

Zorg Zorg