Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bosveld

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Bosveld

Databankweg 26-30 3821 AL Amersfoort

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over Bosveld

Samen komen we deze moeilijke periode te boven

Uit voorzorg om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken, is ons kantoor momenteel gesloten voor bezoekers.

Het coronavirus houdt Nederland in haar greep en vooralsnog zitten we met meer vragen dan antwoorden. Het is zeker dat we een periode van financiële onzekerheid tegemoet gaan. Er zullen mensen en bedrijven te maken krijgen met betalingsproblemen. Ons uitgangspunt is: samen komen we deze moeilijke periode te boven.

Heeft u een verzoek van ons ontvangen om een schuld te betalen en lukt het u niet om dit binnen de gestelde termijn te doen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en deel uw financiële situatie met ons. Samen zorgen we er voor dat uw schulden niet onnodig hoog oplopen. We zoeken een oplossing om uw problemen zo snel mogelijk uit de wereld te helpen.

Bellen is oplossen
De Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBVG) is een campagne gestart: bellen is oplossen. Met als doel om burgers en ondernemers te stimuleren snel te bellen om betalingsproblemen op te lossen.  Bekijk meer informatie over de campagne via Bellen is oplossen

Om de eerste stap naar de oplossing te zetten, kunt u contact met ons opnemen op:

Telefoon: 033 – 47 00 000
E-mail: [email protected]

Bekijk hier de laatste informatie over onze aangepaste werkwijze.

Meest recent over Bosveld

Als je de rekeningen niet meer kunt betalen door de coronacrisis: ‘Ik heb het geld simpelweg niet’

De coronacrisis raakt ons Amersfoorters allemaal. Sommigen onder ons verliezen dierbaren, anderen missen menselijk contact en weer anderen verliezen hun baan, of hebben geen fysieke klanten meer op de winkelvloer,…