Loopneuzen en keelpijn: dit doe je eraan

Aangeboden door Kruidje Roer Me Niet 19 oktober 2018

Het weer was te mooi om waar te zijn afgelopen periode, maar de koudere dagen komen er toch echt aan. Om te zorgen dat je daar zo ongeschonden mogelijk doorheen komt, geeft Elizabeth van Kruidje Roer Me Niet een paar tips. 

Echt iedereen kan geveld worden door een verkoudheid of griepje, dus het is zaak je weerstand op peil te houden. Daar heeft Elizabeth een wondermiddeltje voor: vitamine c. “Als je voelt dat je ziek of verkouden wordt, kun je daar capsules van slikken om te voorkomen dat het doorzet of om er sneller vanaf te zijn.” Een ander ‘potje met pillen’ waar Elizabeth heel blij van wordt, is de Imuun Support van Robea Care. “De ingrediënten daarvan zijn speciaal afgesteld om je natuurlijke afweersysteem te ondersteunen.”

Virussen

Waar het allemaal om draait, is voorkomen dat het virus je te pakken krijgt. Daar heb je die goede weerstand voor nodig. “Die wordt voor het grootste gedeelte bepaald in je darmflora, dus die moet je gezond houden. Dat kan bijvoorbeeld met de Golden Naturals Probiotica Plus.” En, niet onbelangrijk, vitamine D. “Veel mensen denken dat dat alleen belangrijk is voor ouderen, maar dat is niet waar. Iedereen heeft baat bij een dosis vitamine D om te voorkomen dat je ziek wordt. In de winkel hebben we daar verschillende doseringen en maten van.”

Heel simpel

Eigenlijk is het heel simpel: hoe beter je weerstand, hoe minder snel je ziek wordt. Als je nu vast begint met goed voor jezelf te zorgen, kom je een stuk vrolijker deze winter door. Elizabeth geeft je graag een persoonlijk advies, daarvoor hoef je alleen maar even langs de winkel te lopen. Je zakdoekjes kun je dan weggeven aan iedereen die wél last heeft van een loopneus en keelpijn.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kruidje Roer Me Niet. Meer over Kruidje Roer Me Niet ontdekken?

Kruidje Roer Me Niet drogisterijen

Nu open09:30 - 21:00

Zevenhuizen 5, Amersfoort

Bekijk meer:drogisterijen

adv.