Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je hebben: 9 x bijzondere Amersfoortse vondsten op Marktplaats

Door Annemarie Degens 6 oktober 2019

Aaah, Marktplaats. Altijd weer een bron van bijzondere vondsten. Toen we eens gingen kijken wat het aanbod momenteel is raakten we al snel een uur of twee verdwaald in pagina’s vol opgezette vossen en asbakken in de vorm van alligators. Want, wie wil dat nou niet? De meest bijzondere vondsten zetten we voor je op een rijtje en geloof ons: dit wil je hebben in je leven.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

NS bord

Waar in huis je dit precies ophangt weten wij ook niet, en hoe de verkoper eraan komt willen we niet eens weten. Leuk is ‘ie wel, dit NS bord.

Hertenkaak

Een hertenkaak. Want je interieur is niet compleet zonder.

Hondmanbeeld

Is het een hond? Is het een adonis? Kiezen is niet nodig met dit beeld. Best of both worlds! Wat een hunk is het hè?

‘Vintage’ vos

We moeten zeggen, dit is toch wel het pareltje van dit lijstje. Als deze vos niet rechtstreeks uit je nachtmerries komt, weten wij het ook niet meer. De term ‘vintage’ werd zelden zo accuraat toegepast.

Appel

Een rode hoogglans appel op marmeren voet van 10 kilo. Want, wie wil dat nou niet?

Amerika, that way

Mocht je nou ooit in je huiskamer staan en je afvragen welke kant Bradco Street en Winchester Street in het Amerikaanse plaatsje Keene (jaja) zich bevinden, bieden deze borden de uitkomst.

NS treinkap

Je ooit afgevraagd wat je met een treinkap zou moeten? Wij ons ook niet, tot we er een tegenkwamen op Marktplaats. Kan je gewoon op bieden.

T Mobile lichtbak

Romantisch diner voor twee bij roze T Mobile lichtbaklicht. Kan gewoon, als je deze lichtbak aanschaft. Ook ideaal voor echte T Mobile fans, denken wij.

Thunderdome boekje

Nog een voor de echte fans: een Thunderdome 25 years floorplan boekje. Voor als je er zelf niet bij was maar wel wilt doen alsof.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.