Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijken! Prachtige beelden van Amersfoort te zien op tv

Door Juliette Schmitt 10 juli 2020

Amersfoort is prachtig, dat hoef je een echte Amersfoorter niet te vertellen. Nog niet heel Nederland weet van de schoonheid van Amersfoort af. Daar brengt Omroep MAX vanaf maandag 13 juli 2020 verandering in, want dan is onze mooie stad te zien op tv. 

De trailer is gemaakt door Omroep MAX. De volledige uitzending van Nederland bij u thuis kun je bekijken op Maandag 13 en 20 juli 2020 Om 16.30 uur op NPO 1. 

Op maandag 13 juli en maandag 20 juli 2020, zendt Omroep MAX om 16.30 uur het programma Nederland bij u thuis uit. In het programma laat de omroep zien hoe mooi ons eigen land is. Bijzondere Nederlandse pareltjes met bijbehorende beelden, worden tijdens de twee uitzendingen vertoont. Volgens Omroep MAX mag Amersfoort daar niet in ontbreken. Natuurlijk zijn wij daar hartstikke trots op!

De koppelpoort

In de uitzending van aanstaande maandag zijn onder andere prachtige beelden van de binnenstad, de Koppelpoort, de Onze Lieve Vrouwentoren, de Amersfoortse kei en de woonwijk Kattenbroek te zien. Benieuwd naar alle andere beelden van Amersfoort? Vergeet dan niet om aanstaande maanden je tv aan te zetten.

Verder lezen:

Amersfoort op tv: Koen van Omroep MAX cruiset over de Eem

Koen van Omroep MAX had dit jaar het liefst een Rijncruise willen doen. Vanwege het coronavirus crui...

Rol die rode loper maar uit! Amersfoortse bakkerij komt op tv

Kijken! Ons Amersfoortse ziekenhuis is vanavond op tv

Trots! Amersfoortse Jonathan schittert opnieuw op tv in Knoop Gala

Jeroen trouwde in Married At First Sight: dit is er sindsdien gebeurd

Kijken: Amersfoorter Jeroen trouwt in Married At First Sight

adv.