Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het personeel van Kroast zet de boel op stelten

Door Melt Pels 3 juni 2020
Foto: Facebook Kroast

Wie gister een koud biertje op het terras van Kroast ging drinken, keek misschien gek op toen het werd gebracht. Het personeel bij Kroast liep namelijk op stelten. “1,5 meter afstand, kan ook de hoogte in”, vertelt eigenaar Sven Kattenberg ons.

“We zijn elf weken dicht geweest. Dat is een lange periode die we goed konden gebruiken om een nieuwe kaart te ontwikkelen en ons personeel te trainen. We moesten 1,5 meter afstand houden van onze gasten. Daarom hebben we de boel maar op stelten gezet.”

Op deze ludieke manier serveerde het personeel de hele dag hapjes en drankjes. “Met een speciaal dienblad aan een stok voorzien van gaten. De gasten konden hun koude drankje zo zelf uit het speciale dienblad pakken”, vertelt Sven.

Het zal niet de laatste keer zijn dat het personeel op stelten serveert . “Het gebeurt heel spontaan. Als het uitkomt, gaan we waarschijnlijk nog wel een keer herhalen.”

De tekst loopt door onder de afbeelding

Het was een spannende dag voor de medewerkers. “We vinden het altijd wel leuk om mensen te laten lachen. Dat helpt ook bij de ontspanning van onze gasten. Wanneer wij met plezier ons werk doen, kunnen we onze gasten blij maken. Alles is goed gegaan, er zijn geen glazen gebroken. Maar de medewerkers hebben dan ook veel tijd gehad om te oefenen”, vertelt Sven.


Meer over KROAST ontdekken?

KROAST cafés

Geopend10:00 - 23:00

Kleine Koppel 36, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Lees ook:

adv.