Deze toffe foto’s maakten jullie van nachtelijk Amersfoort

Door Roeliene Bos 18 november 2017

We zijn weer ontzettend blij met jullie, want we kregen een hoop foto’s toegestuurd toen we jullie vroegen om de mooiste plaatjes van Amersfoort by night. Dit zijn ze geworden. 

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Koppelpoort

nachtelijk Amersfoort
Foto: Andrea Simons

Deze foto kregen we via Facebook toegestuurd van Andrea Simons. Wat een plaatje!

De Stadsring

Niet alleen de oude binnenstad is mooi ’s nachts, dat bewijst deze foto van Simon Lamme. Hij fotografeerde de Stadsring ter hoogte van het stadhuis.

De Monnikendam

nachtelijk Amersfoort
Foto: Simon Lamme

Als je hier niet bij wegdroomt, dan weten wij het ook niet meer. De gracht, de poort, de toren, Amersfoortser wordt het haast niet.

De Eemhaven

Nachtelijk Amersfoort
Foto: Ruud Hoefakker

Ruud Hoefakker nam deze foto van de Eemhaven, gezien vanaf het Eemplein. De panden waren extra mooi uitgelicht omdat Talpa een promofilm kwam draaien. Daar maakte Ruud mooi gebruik van.

Havik

Nachtelijk Amersfoort
Foto: Vera van Brakel van der Mark

“Deze foto maakte ik op 6 november. We waren uit eten geweest in de Krommestraat waar de kerstverlichting al hing. Mooi, maar de maan zette alles op deze koude avond in zo’n mooi helder licht, het gaf de stad iets magisch. Daar kan geen kerstversiering tegenop”, schrijft Vera bij haar foto.

De Krommestraat

nachtelijk amersfoort
Foto: Marco van den Hoek

Zo’n zwart-wit foto geeft de straat weer een hele andere uitstraling, vooral met die vrolijke sfeerverlichting. Wij worden er blij van.

Onze Lieve Vrouwetoren

Nachtelijk Amersfoort
Foto: Marco van den Hoek

Als je vanaf De Hof de Krommestraat inloopt, dan zie je dit fantastische uitzicht.

De Spoorbrug

nachtelijk Amersfoort
Foto: Marlous Pippel

Een beetje mysterieus kunnen we deze foto van de spoorbrug wel noemen. Zo loop je er nog eens voor je plezier onderdoor.

Onze Lieve Vrouwetoren 2.0

Nachtelijk Amersfoort
Foto: Anne-Marij Lock

Wie geniet er nog meer zo van de verlichting in de bomen op het Lieve Vrouwekerkhof? Dit nachtelijke – en tamelijk koude plaatje als we de temperatuur mogen geloven – is geschoten door Anne-Marij Lock.

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶