Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor de wijnliefhebbers: 6 x high wine in Amersfoort

Door Annemarie Degens 20 augustus 2019

Borrelen, we zijn we zijn er gek op. En jullie ook, kwamen we al eens achter toen we een zoektocht startten naar de beste borrelplanken van Amersfoort. Een glaasje wijn is natuurlijk ook veel leuker dan een kop thee, en daarom bieden meerdere horecagelegenheden in Amersfoort een heuse high wine aan. Meerdere glazen wijn met bijpassende borrelhapjes. Dat klinkt goed, toch?

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Zuster Margaux

Wijnbar Zuster Margaux zou geen wijnbar zijn als je er niet ook uitgebreid kon genieten van een high wine. Hier krijg je bij ontvangst een glas champagne, waarna een Plateau Margaux met allerlei borrelhapjes voor je klaar staat. Hierbij worden twee passende glazen wijn geschonken. High wine’en doe je bij Zuster Margaux voor € 38,50 per persoon en reserveren kan via de website.


Meer over Zuster Margaux ontdekken?

Zuster Margaux wijnbars

Vandaag gesloten

Kleine Haag 2, Amersfoort

Bekijk meer:wijnbars

Het Berghotel

Het Berghotel heeft een bijzondere versie van de high wine op de agenda staan, namelijk de High Wine & Tapas. De chef laat zijn creativiteit de vrije loop en zo wordt een hele keur aan verschillende kleine hapjes geserveerd. Hierbij krijg je twee glazen zijn. Deze Spaanse variant van de high wine kost € 19,50 per persoon. Reserveren kan via de website.


Meer over Berghotel Amersfoort ontdekken?

Berghotel Amersfoort hotels

GeopendHele dag

Utrechtseweg 225, Amersfoort

Bekijk meer:hotels

De Vier Broers

Ook bij De Vier Broers kun je reserveren voor een uitgebreide high wine. Hier krijg je voor € 17,50 vier glazen wijn, brood met dip, charcuterie en een kaasplateau. Uiteraard kun je altijd nog bijbestellen. Reserveren doe je via de website.


Meer over De Vier Broers ontdekken?

De Vier Broers cafés

Gesloten12:00 - 00:00

Lieve Vrouwekerkhof 8-10, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

’t Kannetje

Wie zich liever in de setting van ’t Kannetje bevindt, kan ook hier een high wine nuttigen. Eigenlijk precies dezelfde als bij De Vier Broers, want hier krijg je voor dezelfde prijs hetzelfde aantal wijnen plus brood met dip, charcuterie en een kaasplateau. Ook niet zo gek, aangezien de restaurants van dezelfde eigenaar zijn. Reserveren kan via de website.


Meer over Bistro ’t Kannetje ontdekken?

Bistro ’t Kannetje restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 00:00

Lieve Vrouwestraat 11, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Overburen

De Overburen ‘High Wine’ bestaat uit twee glazen wijn per persoon naar keuze en een plateau voor twee personen met daarop allerlei gerechtjes, de zogenaamde ‘Overburen entree’. Dit plateau bestaat hartige hapjes die zijn afgeleid van de gerechten die op de menukaart staan. De samenstelling is elke keer anders. Borrelen bij De Overburen kost € 19,50 per persoon. Ook hier is vooraf reserveren gewenst. Dit doe je via de website.


Meer over De Overburen ontdekken?

De Overburen restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 22:00

Stationsplein 68, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Queens

Ook bij Queen aan de Groenmarkt ontdekten we een high wine op de menukaart. Hier bestaat de high wine uit een glas wit, een glas rood en een glaasje rosé met bij iedere wijn bijpassende hartige of zoete hapjes. Borrelen bij Queens kost € 23,50 per persoon en reserveren is hier niet nodig.


Meer over Queens ontdekken?

Queens restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 17:00

Groenmarkt 13, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.