Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw bij De Koffieboetiek: ‘We gaan je helemaal stylen’

Aangeboden door Boetiek033 17 april 2018

Vijf maanden lopen eigenaren Rob en Monique Wijnands nu rond in hun nieuwe zaak aan de Zuidsingel 70: De Koffieboetiek. “We zijn constant aan het kijken wat we kunnen veranderen en hoe we nog beter naar onze klanten kunnen luisteren”, vertelt Monique enthousiast. En dat heeft een paar leuke plannen opgeleverd…

Want als je een sterk mode- en koffieteam hebt staan, kun je een hoop verrassende plannetjes bedenken. “De meiden van de mode geven zulk goed advies. Soms vragen klanten gekscherend of ze niet even bij hun thuis kunnen komen om hun kledingkast door te snuffelen.” Die opmerkingen brachten Monique wel op een briljant plan. Kledingadvies gaven de vrouwen sowieso al – ‘iemand stylen is fantastisch’ – maar ze gaan binnenkort nóg een stapje verder. “Ik ben gaan kijken of ik de sterke kanten van andere ondernemers kan combineren. Ik ben sterk in mode, Lilian Prins is supergoed met haar en Annemarie Reems met make-up. Waarom zouden we niet mensen een complete metamorfose aanbieden hier in De Koffieboetiek?”

Complete transformatie

Een extraatje bieden aan je klant, zo ziet Monique haar plan. “Iedere vrouw die hier komt, wil ik nog mooier maken. Dat is mijn doel, iemand mooier naar buiten laten gaan dan hoe ze binnenkwam. Daarom wil ik dit kleine evenement ook gaan organiseren.” En nadat je compleet in de watten bent gelegd, huppel je gewoon even naar de andere kant van de zaak voor een goede bak koffie. “Horeca was nieuw voor ons, maar we vinden het heel leuk om te doen. We hebben hier echt goede koffie, goede thee en heerlijke taartjes. We hebben in korte tijd al vrij veel vaste gasten gekregen, dat bevestigt dat we op de goede weg zitten. We horen vaak dat mensen zo genieten van de rustige sfeer hier.”

Wedstrijdje

Terug naar de metamorfose, want daar wil je natuurlijk meer over weten. De hele maand april verzamelt Monique alle aankoopbonnen en trekt daar een winnaar uit die op 21 april volledig in de watten wordt gelegd. “Ik zoek dan een leuk jurkje uit, Annemarie maakt je op en Lilian knipt je haar. En achteraf ga je lekker zitten voor een kopje koffie of thee met een taartje.” De bedoeling is om dit feest maandelijks te herhalen, afhankelijk van de volle agenda’s van de drie vrouwen. “We gaan eerst even kijken hoe de eerste keer bevalt. Het idee is om in het vervolg mensen zich te laten inschrijven. Ik heb er ontzettend veel zin in.”

Topper

Make-over Winactie

Mode - Geldig t/m 21 apr 2018

Meer over Boetiek033 ontdekken?

Boetiek033 conceptstores

Gesloten10:00 - 17:30

Zuidsingel 70A, Amersfoort

Bekijk meer:conceptstores

adv.