Paula Bouwer stopt met Queens: ‘een van de moeilijkste beslissingen in mijn leven’

Door Charella Hulsbosch 12 januari 2018

Taartjesfans, ga even rustig zitten want we hebben nieuws. Paula Bouwer maakte op Facebook bekend haar twee zaken, Queens op de Groenmarkt en de Bakery op het Eemplein, te koop te hebben gezet. 

“Zo’n 11 jaar geleden alweer bedachten we Queens op een papiertje bij Ikea”, schrijft Paula in een post op Facebook. Ze startte het bedrijf samen met Lisette, die in 2015 besloot te stoppen met ondernemen. De tijd die daarop volgde maakte diepe indruk op Paula. ” In 2016 kreeg ik een hele ernstige 3 voudige nekhernia waarmee ik maanden alleen kon liggen en met een laptop op de bank het bedrijf heb moeten runnen. Een flinke uitdaging!”

Moeilijke beslissing

Met pijn in haar hart heeft ze dan ook besloten om te stoppen met ondernemen, één van de moeilijkste beslissingen in haar leven. Paula: “Inmiddels vind ik het nu, na 3 jaar alleen alle verantwoordelijkheid te dragen, tijd geworden om meer tijd met mijn familie, gezin en vrienden door te gaan brengen. Eens op vakantie te kunnen gaan, en te genieten van de jaren die er nog zijn met mijn moeder, familie, vrienden.”

 

Te koop

En hoe jammer we het ook vinden, we snappen het volkomen! De twee pareltjes van panden staan nu te koop: klik hier voor de Bakery op het Eemplein en klik hier voor Queens aan de Groenmarkt.

Queens

restaurants en horeca

Nu open10:00 - 17:00

Groenmarkt 13, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Eten & drinken