Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Olé! Dit weekend opent de pop-up store van Madame Paté

Door Juliette Schmitt 7 november 2019

Goed nieuws voor culinaire lekkerbekken: vanaf zaterdag 9 november 2019, opent de pop-up store van Madame Paté aan de Kwekersweg 7. Amersfoortse fijnproevers kunnen voor het derde jaar op rij hun slag slaan in de winkel.  

Geen ijs, maar paté

De winkel van Madame Paté, waarvan de eigenaresse in de zomermaanden ook wel bekend staat als Inge Janson, is vanaf aankomend weekend elke vrijdag én zaterdag tussen 13:00 en 18:00 uur geopend. In de lente en zomermaanden kunnen bezoekers in de winkel terecht voor het ijs van Vitelli. In de herfst en wintermaanden wordt de ijssalon weer omgetoverd tot culinaire speciaalzaak vol met rillettes en paté.

Kant-en-klaar en zelf af-te-bakken

Liefhebbers van klassieke paté kunnen hun hart ophalen. Inge bakt niet allen kant-en-klare varianten, maar ook exemplaren die je zelf thuis kunt afbakken. De collectie in de winkel bestaat verder uit: Paté de Canard, Paté de Provence, Paté de Campagne en Paté de d’Agnea én er zijn smaakvolle rilettes te vinden. Stuk voor stuk heerlijke versnaperingen voor in de koude en donkere herfst en wintermaanden.

Met de paplepel ingegoten

Dat Inge paté ging maken is best wel vanzelfsprekend. Het slagersvak werd namelijk al vele generaties vóór Inge uitgevoerd. Uiteindelijk heeft zij de patétraditie van haar vader overgenomen en daar zijn wij haar dankbaar voor!


Meer over Madame Paté ontdekken?

Madame Paté speciaalzaken

Vandaag gesloten

Kwekersweg 7, Amersfoort

Bekijk meer:speciaalzaken

Meer lezen: 

Jammer, koffiezaak Livingstone aan de Groenmarkt gaat dicht

Fan van koffiezaak Livingstone Coffee aan de Amersfoortse Groenmarkt? Dan hebben we slecht nieuws vo...

Deze Amersfoortse restaurants staan in de Lekker 500

Meer over

Eten & drinken

adv.