Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Olé! De nieuwe tapasbar Tres opent binnenkort

Door Juliette Schmitt 11 februari 2020

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar mocht je het om de een of andere dubieuze reden toch gemist hebben; we krijgen een nieuwe tapas- en wijnbar in Amersfoort. De splinternieuwe bar met de lekkerste Spaanse gerechtjes en wijnen gaat officieel op 24 februari 2020 open. Olé! Dat is dus nog maar twee weekjes wachten!

De nieuwe tapasbar is onderdeel van een keten en heet Tres Tapas & Wine Bar. Je vindt het gloednieuwe restaurant aan de Stadsring 69, waar eerder loungebar Klooser en restaurant De Bank het al probeerden. Het tweede restaurant sloot na vier maanden helaas alweer de deuren.

Tekst loopt door onder de foto 

Foto: Bar van Tres Amersfoort (Facebook Tres Tapas & Wine Bar)

Onbeperkt tapas en desserts

Het pand aan de Stadsring is flink verbouwd. De nieuwe zaak heeft een eigen stijl en dat is te zien op de oto’s die Tres Tapas alvast op Facebook heeft gedeeld.

Vanaf 24 februari kun je bij Tres onbeperkt tapas en desserts eten. Je betaalt €29,95 en kunt zelf van de kaart kiezen waar je zin in hebt. Een kleine bar gaat het zeker niet worden, het restaurant aan de Stadsring heeft namelijk 250 zitplaatsen!

Tekst loopt door onder de foto

Foto: Street art op de muur bij Tres Amersfoort (Facebook Tres Tapas & Wine Bar)

Nog eventjes wachten…

Je moet dus nog twee weken wachten voordat je onbeperkt aan de tapas kunt bij Tres. Je kunt al wel vast reserveren via de website.

Lees meer: 

Amersfoort krijgt eerste kattencafé: ‘Kat en Koffie’

Een goede kop koffie drinken en ondertussen knuffelen met een kat op schoot. Klinkt dat als jouw per...

Dit wil je: ‘Trouwjurken passen voor de lol’ komt naar Amersfoort

Eten bij: Thais restaurant HOT op de Hof in Amersfoort

  • Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.

adv.