Oh, wat fijn! We hebben er een gigantisch terras bij op de Hof

Aangeboden door Lapart 15 mei 2019

Had je het al gezien? Er is niet langer een lege plek op het terras tussen Curtis en Alberts in. Café Lapart heeft sinds Koningsdag het volledige terras uitgestald, wat betekent dat we er honderd zitplaatsen bij hebben op de Hof. 

“Het is wel even wennen hoor, zo’n groot terras”, vertelt Maicel. “Op de vorige locatie hadden we zo’n zeven tafels om te bedienen, nu kan ik wel honderd man kwijt. Dat is heel hard werken en we doen heel erg ons best om iedereen op tijd te bedienen.”

Vrolijke mensen

Vooral op de mooie dagen zit het ramvol op het nieuwe terras van Lapart. “We zijn op de nieuwe locatie ook begonnen met lunch en je merkt dat dat heel hard loopt als het zonnetje schijnt. Dat is leuk hoor, want je komt een heleboel vrolijke mensen tegen.” Wie Maicel een beetje kent, weet dat hij dól is op een mooie aankleding. Dat hij nu een enorm terras mocht gaan vormgeven, vond hij dan ook prachtig. “Het was een feestje om alles uit te zoeken. Ik heb echt hele mooie stoelen en ze zitten ontzettend lekker.”

Nieuwe Lapart

Café Lapart verhuisde eerder dit jaar van het hoekje op de Hof naar de nieuwe locatie. Er is dan wel een hele hoop nieuw, sommige dingen blijven gewoon hetzelfde. Voor vrolijke feestjes met een extravagante aankleding en dragballs kun je er nog steeds terecht. En… het Eurovisie Songfestival natuurlijk! “Ik heb speciaal voor de gelegenheid een groot scherm aangeschaft”, vertelt Maicel. Voor meer info daarover check je het Facebookevent.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lapart. Meer over Lapart ontdekken?

Lapart cafés

Nu gesloten20:00 - 03:00

Hof 18, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

adv.