Popocateptl houdt van vegans en introduceert een wisselend vegan maandmenu

Aangeboden door Popocatepetl Amersfoort 15 november 2018

Woehoe! Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl heeft sinds kort een wisselend vegan maandmenu. Nu hoef je nooit meer met je vriendengroep te bedenken in welk restaurant iedereen aan zijn trekken komt en kun je eindelijk aan hetzelfde tafeltje schuiven.  

De speciale veganistische kaart is gebaseerd op de gerechten van de reguliere kaart, die met wat kleine aanpassingen vegan zijn gemaakt. Bijvoorbeeld door de kaas die in veel gerechten rijkelijk aanwezig is, te vervangen voor vegan kaas. Nu kun je als veganist dus ook genieten van de lekkere tortilla’s, taco’s, burrito’s en nacho’s van Popo. Daarnaast serveren ze nog een Plato Principale of the month, een maandelijks wisselend hoofdgerecht. In november is dat een taco met pulled jack fruit, een vervanging voor de pulled pork.

Gerechtjes

De gerechten op het driegangenmenu zijn ook los te bestellen, dus je kunt helemaal losgaan met de kaart van Popo. Ga je voor het hele menu? Dan betaal je € 19.50. Kijken wat er deze maand allemaal op jou te wachten staat? Dan bekijk je hier het menu van de maand november.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Popocatepetl Amersfoort. Meer over Popocatepetl Amersfoort ontdekken?

Popocatepetl Amersfoort restaurants en horeca

Nu open12:00 - 00:00

Lieve Vrouwestraat 4-10, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.